Slik bytter du et flatt tak med et skråtak

Slik bytter du et flatt tak med et skråtak 

1.

Fjern takmembranen til det flate taket. Kontroller takkonstruksjonen for vann- og skadedyrskader. Bytt ut rotte bjelker eller kryssfinerdekk. Dobbeltklikk stabiliteten til strukturen. Hvis det er en lateral bevegelse, må strukturen forsterkes eller byttes ut.

2.

Et flatt tak kan enkelt byttes ut med enveisskråning eller skurtak. Strukturen trenger ikke å bli forsterket, og overflaten er ikke så mye større for et grunt skråtakket tak.

Bestem takets helling. Tak med en helling på 1 til 3 tommer fall til 12 tommer av løp bør bruke rullet tak. Skråninger over 3 inches fall til 12 inches run kan bruke helvetesild.

Bygg en takramme i høyden av den foreslåtte takkonstruksjonen. Anker veggen til eksisterende takdekk. Høyden på veggen er proporsjonal med takets faste forhold mellom fall og kjøring. For eksempel vil et tak med en helling på 4 tommer fra høst til 12 tommer av løp kreve en tappvegg som er 2 fot høy, hvis takflaten er 6 fot dyp.

Skjær sperrer til hypotenusen av takplandybden og studveggen. Ved krysset med eksisterende takterrasse og stengevegg, lage fugemunnstykker og fest sperrene med 16 tommer på midten ved hjelp av tåspiker eller bjelkehenger. Plumb kutt endene på spærrene og plasser sperre mellom sperrene. Sperre spærrene ved midtpunktet eller tredjepunktet dersom dybden av taket er for stort. Skru utvendig klasse kryssfiner til sperrene, ramm hullene i trekantede åpne ender av takkonstruksjonen og deksel med kryssfiner eller beadboard. Bruk samme overflateplate, skede studveggen i den høye enden av tak.

4. Påfør polyetylenplater og takunderlag, og legg det rullede taket eller helvedesildene. Trim taket sammen med fascia boards og rakes langs kantene. Blits noen kryssende fly på utsiden av strukturen. Mal de ytre treflatene. Tak som er over luftkondisjonerte områder skal isoleres med stiv isolasjon og blåst celluloseisolasjon.

Det flate taket karakteriserer moderne og moderne arkitektur, men et flatt tak er utsatt for lekkasje. Hellingen på et flatt tak er for lite til å kaste vann, og den grunne bakken har en tendens til å samle blader og rusk som virker som dams. Et skråtak er i stand til å fjerne vann fra bygningens ytre, og kan være et attraktivt alternativ til det flate taket.

Andre artikkelen

Slik påfører du Stucco til et Cement Board Exterior
Om Deck Railing
Hvordan øke varmen fra en peis
Hvordan velge riktig kjøkkenvask
Slik isolerer du nedtrekk på en loft
Hva er et Flat Roof?
Slik installerer du en glassfiber dusj og badekar omgir
Porselensgulv versus laminatgulv for hundpleie
Forbedringsprosjekter som legger til verdi
Hvordan remodel en liten soverom
Hvordan bygge et Pantry Closet
Slik forsegler en Butcher Block
Rimelig Baderom Renovering Ideer
Kostnaden for granitt benkeplater Vs. laminat
En enkel og sikker måte å fjerne mastikk fra et tregulv
Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring
Definisjonen av PVC-rør
Slik plasserer du en forlengelsesstige trygt
Slik isolerer du et oppvarmet og ventilert gjennomsøkingsrom
Hvordan bygge grønn u0026 amp; Energieffektive hjem