Verktøy for kutting av sementbakke

Verktøy for kutting av sementbakke  Cementbackerboard er vanligvis installert som forberedelse til fliseprosjekter. Den er installert over undergulv i kjøkken eller bad, vegger rundt badekar eller dusjboder og et hvilket som helst område der det kan være høy fuktighet. Du vil sannsynligvis måtte kutte bakplaten under prosjektet ditt, og bruk av de riktige verktøyene gjør det enkelt å kutte sementplater.

Diverse verktøy

Bruk øyevern, støvmaske og hansker, spesielt hvis du bruker en sirkelsag til kutt bakerbrettet. Du vil også trenge et målebånd, blyant og en t-kvadrat eller en slags rett kant for å overføre og tegne guidelinjene på bakplaten.

Sirkelsag

En sirkelsag, med slipemiddel eller diamant blad, vil gjøre rask arbeid med å kutte sementbrettet, men det skaper mye støv og du må bære en maske.

Jigsaw

Noen foretrekker å bruke en jigsaw for å kutte sementbrettet som det er lettere å håndtere og ikke skaper mye støv i forhold til til en sirkelsag. Sørg for å bruke et karbidblad i din jigsag når du skjærer bakerbrettet.

Scoring Tool

Hvis du bare gjør rett kantsnitt, er et scoring-verktøy alt du trenger. Når målingene dine er overført til bakerbrettet, kan du bruke et scoringsverktøy med en karbidtråd eller en verktøykniv med et nytt blad for å kutte brettet. Hvis du bruker en verktøykniv, etter scoring og kutting av 5 eller 6 stykker bakerbrett, bytt ut bladet for å holde kniven frisk med en skarp kant. Etter å ha scoret bakerbrettet flere ganger med verktøyet ditt, vil du kunne snap brettet. Når du har slått på, kan scoring-verktøyet brukes på baksiden av brettet for å skjære gjennom og en verktøykniv er nyttig for å rydde opp kantene.

Drill

Hvis du trenger å lage utskæringer for stikkontakter eller en utklipp på toalettet, ved hjelp av en boring, gjør jobben enklere. Etter at du har overført oversikten over utklippet ditt på bakerbrettet, bruk en boring for å lage noen starthull, slik at du kan sette inn en jigsaws blad for å fullføre kuttet.

Andre artikkelen

Administrasjonsverktøy for hjemmebygging
Hvordan Hang OSB Board
Abatement Asbest fjerning
Billige gjør-det-selv ideer for bad remodeling
Hvordan konvertere kvadratfotene til teppe til torget
Slik måler du på travertinfliser
Lett å bruke trefyllere til å dekke egekorn
Slik forsegler Travertine Gulvflis
Å lage trusser
DIY Foundation Room Addition
Broken PVC Pipe Repair
Slik borer du skruer i betong
Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
Hjemmelaget Tile Grout
Romex Wire Informasjon
Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
White Oak Flooring Grades
Hvordan kutte omslag
Slik keramisk gulvfliser et solseng
Hvordan kjøpe granitt benkeplater for ditt kjøkken og bad