Geotermiske varmeproblemer

Geotermiske varmeproblemer



  Geotermiske varmesystemer har lenge vært spurt for deres energieffektivitet. Selv om varmepumpenheten i seg selv ligner en tradisjonell varmepumpe, har de geotermiske komponentene i disse systemene forhindret dem i å bli like vanlige som elektrisk eller gassoppvarming. Utfordringer som kostnad, nettstedskonsekvenser og installasjon og service gjør ofte installasjon av disse systemene en utfordring.

Kostnadsproblemer

Den viktigste årsaken til at geotermiske varmesystemer har hatt problemer med å nå alminnelig aksept, er at disse systemene ofte betraktes som kostbare -prohibitive. Geotermiske varmesystemer koster ofte minst dobbelt så mye per kvadratmeter av hjemmet til å installere som tradisjonelle elektriske varmepumper.

Kostnaden for enheten selv er imidlertid bare begynnelsen. I motsetning til tradisjonelle varmepumper som genererer varme ved å brenne elektrisitet eller drivstoff, arbeider jordvarmeanlegg ved å samle jordens varme gjennom vannfylte rør som sirkulerer under jord. Boring og plassering av et vannløpssystem kan legge mellom $10.000 og $30.000 til kostnaden av geotermisk varmeanlegg.

Likevel er det økonomiske fordeler ved installasjon av geotermiske varmesystemer som kan kompensere for de opprinnelige kostnadene til disse systemene. Kostnaden for strøm og / eller gass for å generere varme er eliminert, reduserer disse regningene drastisk. Selv om det kan ta opptil 15 år å fullstendig oppnå kostnadene ved et geotermisk varmesystem, vil besparelser på strøm eller gass starte så snart enheten er installert.

Nettstedsproblemer

For det andre, det største problemet som forbyder mange fra å vurdere gulvvarmesystemer, er installasjonen av lukket sløyfesystem som genererer varme til jordvarmepumpen.

Installasjon av lukket sløyfe systemet innebærer betydelig boring og utgraving rundt hjemmet. Det foretrukne lukkede rørsystemet er horisontalt, slik at rørene kan løpe i grøfter på eiendommen. Imidlertid er det horisontale rørsløyfesystemet noen ganger umulig å installere på grunn av liten masse størrelse, steinete jord eller andre grunner. Et vertikalt system kan brukes i disse tilfellene, men krever boring, tilsvarende det som er gjort for å grave en brønn, hvor som helst 150 til 450 fot under bakken. Denne boringen gjør disse systemene dyrere å installere.

Selvfølgelig betyr et geotermisk varmesystem ikke bare en betydelig finansiell investering, men også en gang i tiden, gjør disse systemene mer arbeids- og tidsintensive enn tradisjonelle varmepumper.
< br /> Selv om boringen og utgravingen som trengs for å installere disse systemene er arbeidskrevende og kostbare, er de lukkede systemene selv generelt garantert i opptil 50 år.

Installer / Service Issues

For de som er interessert i å installere geotermiske varmesystemer i hjemmet, kan det hende at prosessen blir vanskeligere å finne en installasjonstekniker. I områder der etterspørselen etter disse systemene er lavere, er det færre sertifiserte teknikere som installerer og servicerer geotermiske systemer. I tillegg kan det være færre entreprenører kjent med boringen og utgravingen som geotermiske varmesystemer medfører.

Andre artikkelen

Attic Dormer Ideas
Tips for å trekke en elektrisk ledning
DIY Tile Cutter
DIY: Bygningsestimater
Installere Engineered Oak Flooring
Hvordan sette flis på en diagonal
Hvordan lage gulvplaner
Slik legger du laminatgulv under dørklapper
Slik installerer du en støping på et kjøkkenskap
Hvordan Stack Logs i en gasspeis
Hva er eksponert Aggregate?
Hvordan Finne Vegger I Dusj
Definer et OSB-styre
Klippe Keramisk Tile for hånd
Tungsten Carbide Cutting Tools
Gjør det selv Decra Metal Roofing
Hvordan installerer jeg Smalti på gulv?
Slik installerer du fliser i mobile hjem
Instruksjoner om hvordan man installerer keramisk flis
Gjør det selv hjemmeforbedring: Hvordan bygge et dekk