Hvordan sjekke nøyaktigheten av et boble nivå

Hvordan sjekke nøyaktigheten av et boble nivå 

1.

Plasser nivået på en flat (horisontal) overflate. Det er ikke viktig hvis du vet sikkert om overflaten du bruker er perfekt eller ikke, så lenge det er nært (se trinn 3). Sjekk og merk boblens posisjon. Er det nøyaktig sentrert eller er det litt utenfor linjene?

2.

Vri nivået ditt rundt (180 grader uten å bla det over) og merk igjen bobleposisjonen.

3.

Hvordan sammenligner det med førstebehandlingen?

** Hvis begge lesingene er nøyaktig sentrert mellom de to linjene, gratulerer! ditt nivå er nøyaktig og overflaten du brukte er nivå.

** Hvis en lesing er fra midten til venstre og den andre er fra midten til høyre, er det samme beløp, da er ikke nivået nøyaktig , men overflaten er nivå (som vist i de to bildene ovenfor).

** Hvis begge lesingene er fra midten til den samme siden (venstre eller høyre), gratulerer! nivået ditt er nøyaktig, men overflaten du brukte er ute av nivå.

** Hvis begge lesingene er forskjellige, si, er en sentrert og den andre er utenfor sentrum eller begge er utenfor sentrum en annen mengde , så er nivået ditt ikke nøyaktig og overflaten er ikke nivå.

4.

Kontroller de vertikale boblene på samme måte. Legg nivået ditt på en vertikal overflate og merk posisjonen til boblen.

Så vri den til den andre siden (slik at enden vender oppover igjen) og igjen merke boblens posisjon. Sammenlign lesingene til trinn 3 for å fastslå nøyaktigheten av ditt nivå.

Tips og advarsler

 • Typiske boblenivåer kan ikke justeres, men mange nivåer har to glassrør hetteglass) i hvert vindu, kontroller både for nøyaktighet, hvis det er bra og det andre ikke er tape over det dårlige hetteglasset, så det gode kan fortsatt brukes.
 • Boble nivåer, ånd nivåer eller snekkere nivåer, uansett navn de kalles, er enkle enheter som bruker tyngdekraft for å avgjøre om en overflate er nivå. Et klart rør som enten er buet litt eller har en liten fatformet indre diameter fylt med væske (vanligvis etanol, derav navnet 'åndsnivå') med en boble inne
  som flyter til det høyeste punktet i kurven eller fat av røret. Når den er plassert på en jevn overflate, vil boblen flyte mellom to merkede linjer på røret. Men hvordan vet du om nivået er nøyaktig? En enkel test vil avgjøre nøyaktigheten av ditt nivå.

  Andre artikkelen

  Slik påfører du Roll Roofing på et flatt tak
  Tre som komposittmateriale
  Hvordan figurere kvadratfoten for shingling og taktekking
  Slik monterer du en under kjøkkenkroken
  Ting for et kjøkken
  Hvordan å smake meksikanske fliser
  Game Room Conversion Ideas
  Hvordan isolere seg bak gips
  Hvordan installere Hardwood Floor Edging
  Slik installerer du lim ned gulvfliser
  DIY: Garage Isolasjon
  Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
  DIY: Passiv solvannoppvarming
  Instruksjoner for installasjon av porselenstein
  Slik legger du til elektrisk strøm til et hus
  En sjekkliste for Kitchen Remodeling
  Slik finner du en Mac Tool Distributør
  Slik installerer du et soverom Closet Organizer
  Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
  Kjøkken og spisestue maling tips