DIY Tre-Grained Betong Frimerker

DIY Tre-Grained Betong Frimerker 

Betongstempel

En enkel metode for å lage et trekornet betongstrinn er å bruke et spesielt stemplingverktøy. Dette verktøyet ser ut som et stort, langt stempel. Den har en flat ende og et håndtak. Den flate enden har et strukturert mønster som ligner tre. Den brukes straks etter at trinnene har blitt hellet. Etter at betongen har avgjort, men ikke er helt tørr, trykk dette inn i den våte betongen for å danne de samme ryggene og konturene som du finner i et treverk. Når trinnene tørker helt, blir inntrykket av trekornet ditt igjen på trappene dine. Etter at du har gjort ditt inntrykk, over trappene med et stort ark med kryssfiner, uten å plassere det direkte på eller i kontakt med betongen.

Flekker

Å fargelegge et sett med konkrete trinn er en annen måte å skape trekornsmønstre på . Dette er et alternativ for jevne ferdige betongtrapper som allerede har tørket. For å fullføre dette DIY-prosjektet, velg først en flekkfarge som matcher trefargen du vil kopiere. Deretter velger du en annen mørkere farge for å male trekornet. Pensle på den mørkere fargen først, og børst på lysere farge med en pensel for å lage illusjonen av trekorn. Bruk høst umber og mokka, eller lignende farger for å lage ditt kornmønster. Denne prosessen krever malerik ferdigheter å fullføre.

Frimerker og flekker

Det endelige alternativet er å lage et trekornsmønster med både et stempel og en farget flekk. Dette gir det mest realistiske utseende mulig, fordi du ikke bare farger betongen for å matche treets farger, men tekstur er der i tre dimensjoner.

Bruk stempelverktøyet først til å lage tekstur, og deretter etter tørr, maling på en trefarge som mokka eller sienna. Simulere ulike typer ferdig tre ved å bruke forskjellige farger eller ved å blande mer enn en farge. Trinnene får naturlig skygger fra det tredimensjonale trekornsmønsteret som er stemplet inn i overflaten. Et trekornet betongstrinn legger til ektheten til et hjem eller en utendørs park. Det ligner tre i enten farge og mønster, eller tekstur. Det er mange måter å skape et trekornet betongstrinn på. Fra konkrete flekker til spesielle stemplingverktøy. Dette er et prosjekt de fleste villaeiere klarer å fullføre seg.

Andre artikkelen

Verktøy som trengs for gips
Slik fyller du sømmer på paneler før du maler
Ideer for takbrakninger på en veranda
Montering av min stasjonære luftkompressor
Alternativ til en kjellerfuktighet
Hjemmelaget dampbad
The History of Cavity Wall Insulation
Kostnad for farging Betong vs Keramisk fliser
Slik fliser en murstein peis surround
Resirkulert betongprodukter
Slik fjerner du dekkbelegg
Loftkonverteringsråd
Slik installerer du keramisk flis på ujevne gulv
Dallas Engineering Construction Laws
Slik installerer du kjellerens takventiler
Slik legger du vertikalt fliser
Hvordan lage en Cement Foundation Slab
Hvordan lage dører for lagringsbygning
Grout Vs. Ingen Grout Bad Marmor
Slik Bytter Vinyl Gulv Med Vinyl