Slik Tile Around A New Bathtub

Slik Tile Around A New Bathtub 

1.

Marker midten av hver vegg ved kanten av karet, ved hjelp av et målebånd og en blyant. Trekk en vertikal linje opp midt på hver vegg ved det merket med nivået ditt, og skjær veggen i to.

2.

Spred tynn mørtel langs bunnen av lengste vegg , som dekker hele bunnspenningen fra karmen på veggen oppover veggen med en fot.

3.

Heng dine fliser langs toppen av karmenes kant i en horisontal linje , som starter ved midtpunktet på veggen, bruker din vertikale linje som utgangspunkt. La nubbenene på sidene av flisene gi riktig plass mellom sidene av flisene, og mellom flisene på flisene og karetfeltet. Klipp sluttflisene etter behov med fliseskjæreren.

Bygg opp fra bunnen av raden, spred mortel, hengende fliser og kutte dem etter behov ved kantene til hele veggen er dekket. Gjenta for hver av de andre veggene rundt karet. La flisene sette seg over natten.

5.

Fest veggene som starter ved høyeste punkt og arbeid ned. Bruk den lange kanten av fugeproffelen til å presse fugemassen inn i mellomromene mellom flisene, mens du skraver den av overflaten. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. Ikke plasser mellomrummet mellom flisene på flisene og karetfeltet, men la det være åpent. La fugemassen settes for en dag.

6.

Caulk den åpne linjen mellom flisene på flisene og karetfeltet, kjører en kontinuerlig perle av caulk langs den og fyller den helt. La fugemasse settes i tre til fire dager.

7.

Påfør fugemasse på fugerørene (men ikke caulklinjen) med en liten svamp.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker din flis cutter.
 • Under byggingen av et nytt bad, bør badekaret installeres mens veggene rundt det fremdeles er nakne pinner, slik at du kan få alt viften din tilkoblet. Når du har badekaret på plass, riktig utjevnet, og sementbrettvegger er installert rundt det, kan du flise. Flislegging rundt et badekar er litt mer komplisert enn flislegging av en vanlig vegg, på grunn av fuktigheten som flisen vil bli utsatt for. Bruk caulk (ikke fugemasse) i linjen hvor flisen møter karet, og tett deretter fugemasse som er mellom resten av flisene.

  Andre artikkelen

  Slik rengjør du en betongmaskin
  Trenger jeg å bruke en dampbarriere før isolering av kjelleren min?
  Hva er Blacktop laget av?
  Hvordan installere Sidewalk Lighting
  Hvordan gjøre en eksponert aggregat fullføre på betong
  Slik Remodel Oak Trim
  Kvalitet Måleverktøy
  Ideer for å bygge et hus
  Slik fjerner du en strukturell lagervegg
  Hvordan bryte kjelleregulv for kloakk
  Trinn for å bygge en rommur
  Slik Vanntett Damprom
  DIY: Prefab laminat benkeplate
  Hvordan bygge en trappeskinne til utsiden
  Polyester Vs. Glassfiberisolasjon
  Hvordan kjøpe Raw Timber
  Hvordan bygge en grillpotte
  Slik installerer du Dow-isolasjon
  Slik legger du til en utendørs lyssensor til et lys
  Hvordan lage diagonale gulvfliser