Hvordan komme i gang Bygg et hus

Hvordan komme i gang Bygg et hus 

1.

Ordne finansieringen din. Enten du arrangerer et byggelån gjennom en låneinstitusjon eller er i stand til å betale kontant for bygging, må du kunne opprette et budsjett før du ser på eiendommer eller byggeplaner.

2.

Finn et egnet byggeplass. Du vil kanskje bruke tjenester fra en eiendomsmegler til å veilede deg gjennom sonering og begrensninger for arealbruk knyttet til eiendom. En byggeplass vil være ubrukelig dersom lokale forskrifter hindrer deg i å bygge huset du ønsker. Du vil også ønske å ta hensyn til tilgjengeligheten av vann og verktøy. Ring til lokale verktøyforetak for tilkoblingskostnader og krav.

3.

Velg en boligplan. Etter at du har valgt et byggeplass, vil du kunne velge en størrelse og stil på huset som passer både til budsjettet og på alle sonerings- eller bygningsbegrensninger knyttet til eiendommen.

p> Velg en entreprenør. En generell entreprenør vil overvåke alle faser av konstruksjon og koordinere byggeplanen med underleverandørene. De vil også være ansvarlige for å skaffe alle nødvendige tillatelser. Hvis du foretrekker en mer hands-on tilnærming, kan du selv utlevere underentreprenørene. Hvis du har konstruksjonserfaring, vil du kanskje kun utelukke deler av prosjektet og spare penger ved å gjøre noe av arbeidet selv.

Tips og advarsler

 • Vær forberedt på å bruke mye tid på telefonen å snakke med långivere, eiendomsmeglere, soneringskort og entreprenører. Jo mer forskning du gjør, jo færre overraskelser vil du ha. Ring rundt for priser og priser. Lånesatsene varierer mellom institusjoner, som gjør entreprenørens priser. Kontroller alle entreprenørens referanser. En god pris er ikke bra hvis de produserer et skummelt produkt.
 • Hvis du ikke bruker en generell entreprenør, vil du være ansvarlig for å få tillatelser og planleggingsinspeksjoner. Ta kontakt med deg lokale bygningskontorer for krav i ditt område.
 • Vurder å ansette en eiendomsadvokat for å se gjennom kontraktene dine før du logger. Deres avgifter kan være en klok investering.
 • Les og forstå alle kontrakter du signerer. Å bygge et hus krever en enorm mengde papirarbeid. Motstå fristelsen til å signere 'standard' skjemaet uten å lese det først. Dine penger og ditt fremtidige hjem står på spill.
 • Å bygge et hus er et stort foretak. Det er planer og bygge steder å inspisere. Folk du aldri har møtt og aldri vil se igjen, vil kreve penger for ting du ikke visste at du trengte. Ønsket om å få prosjektet startet slik at du kan begynne å nyte ditt nye hus vil være sterk. Hvis du er en førsteklasses hjemmebygger, ville det være best å ta det gamle russiske ordtaket i betraktning og skynd deg sakte. Tid brukt på å lage en detaljert plan for angrep vil bli brukt godt og kan spare tid, penger og søvnløse netter.

  Andre artikkelen

  Halv baderomsdesign ideer
  Hvordan bygge en underjordisk bunker
  Slik reface Peiser
  Attic Shelving Ideas
  Hvordan lage utendørs skritt
  Slik installerer du Maple Laminate Floors
  Hvordan å skarpe kappetablettsagblad
  Pine Gulv Typer
  Hvordan installere Klikk sammen Hardwood Flooring
  Slik beregner du elektrisk belastningsfaktor
  Hvordan dekke en murstein peis med flis
  Hvordan å si om en metallbygning ville passe hjemmet ditt
  Hvordan bygge en utvendig tre gjerdet
  Byggekoden for en rekkestørrelse i Florida
  Slik fjerner du nagler med en borbit
  Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
  Hvordan lage bambus tregulv
  Fordelene med kunstig krydder
  Slik installerer du Snaplock Laminatgulv
  Slik fjerner du lim på porselenstein for gjenbruk