Hvordan installere tregulv i et lite hus

Hvordan installere tregulv i et lite hus 

Forbereder undergulvet.

Pund ned eventuelle fremspringende negler og fjern eventuell stifter eller teppebånd fra gamle tepper.

2.

Spred gulvutjevningsforbindelse for å fylle hull eller nivå ujevne deler av undergulvet. Bruk et 4-tommers blad for å feire ujevne områder inn i resten av gulvet så mye som mulig. La stoffet tørke og fullføre fjæringsprosessen med beltesand. Støv støvsuger.

3. Spre 6-mil plast over hele gulvet, skjær det i størrelse med en verktøykniv og stift den med en stiftpistol. Legg kantene langt og trim dem etter at gulvet er installert, hvis du ønsker det.

Installere gulvene

1.

Bestem styrets retning og velg den lengste avstanden langs gulvet i den retningen. Dette vil typisk være gjennom en gang eller ned i midten av stuen. Lag en linje og legg den første kanten av brettene langs den linjen.

2.

Toppspik første gulvflate gjennom hull i hull. Den enkleste måten å lage riktig størrelse bit for pre-boring er å kutte hodet av en av ferdig neglene og bruke den som en borekrone. Sink ferdig neglene med en neglestempel og dekk hodene med fyllstoff.

3.

Lag en provisorisk tunge. Klipp ut en lengde av skrapmateriale som passer godt inn i sporet av første linje av gulv og vil stikke så langt som tungen gjør. Sett dette inn i sporet slik at første gulvflate har tunge på begge sider. Installer sporet av neste løp inn i denne tungen og toppspikeren som du gjorde den siste. Stagger denne løypen, så vel som alle de etterfølgende, med minst 6 tommer.

4.

Monter alle andre brett med gulvspikeren. Arbeid først i en retning og deretter den andre, passer sporene inn i tungen og bruk neglen til å spike gjennom tunger. Fortsett gjennom hele huset, og fortsett gjennom døråpninger i en kontinuerlig installasjon.

5.

Spik gjennom tunger når du nærmer deg vegger og går tom for plass for å bruke spikeren. Bruk en hammer og ferdig negler.

Skjær bredden på brettene ved siden av vegger med en bordsag, og sett deretter bladdybden slik at du kan fjerne bunndelen av sporene. Legg disse platene på plass og toppspiker dem, synker neglhoder og dekker dem med fyllstoff.

7.

Sand og ferdig gulvet. Hvis gulvene er ferdig ferdig, blir du ferdig.

Tips og advarsler

 • Du må kanskje pinne brettene for å få dem stramt. Hvis du bruker en manuell nagler, har den en spesiell hammer med en skrå metallslede på den ene siden som er ment for dette formålet. Gummisiden av denne hammeren er beregnet til å slå sømmeren selv.
 • Ikke rammet Nailer med metalldelen av hammeren.
 • Pass på at alle brettene er tette. Skru en skrutrekker inn i undergulvet og bruk den som en spak for å knuse dem sammen hvis en hammer ikke virker.
 • Skjønnheten av hardved kan brukes til å integrere rom når den brukes i et lite hus, og siden det ikke er noen døråpninger, er det faktisk en enklere installasjon enn en rom for rom. Før du legger gulvet, må du sørge for at undergulvet er tørt, rotfritt og nivå og legg fuktbarriere. Hvis du velger plasseringen av første løp forsiktig, skal resten av installasjonen strømme kontinuerlig.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du grout fra brukt keramisk flis
  Hvordan inspisere rørleggerarbeid og elektrisk av et hus
  Slik beregner du Hardie Plank Siding
  Corian spesifikasjoner
  Kommersielle Linoleum Ideer
  Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
  Utvendig Vinyl Siding Farger
  Rockwell Delta Bordsaghistorie
  Hvordan å male et rom profesjonelt
  ADA Krav til dusjer
  Hvordan installere New Floor Tile uten å fjerne gamle
  ANSI Ladder Typer
  Slik bruker du en Post Hole Digger
  Sammenligning av Caulk
  Hvordan bygge en tre hånd railing
  Hvordan velge utvendig murstein
  Hvordan bygge en datamaskin skrivebordsstasjon
  Installasjonsveiledning for gulvstøttesystemer
  Slik Heller Betong Selv
  Hvordan å omregne fliser benkeplater