Verktøy som brukes til å kutte laminatgulv

Verktøy som brukes til å kutte laminatgulv  Laminatgulv er et favorittvalg i boliger i dag og er ofte spioneringen som et gjør-det-selv-prosjekt. Fordi laminatgulv er utsatt for chipping under installasjonsprosessen, er de riktige skjæreverktøyene nødvendige når du forbereder deg til å installere laminat. Ved å holde de riktige verktøyene på plass, begrenser du chipping til et minimum, noe som muliggjør raskere installasjon med minst mulig produktavfall.

Sirkelsag

En sirkelsag brukes til å lage rett kutt på laminatgulvplanker. Bruk riktig blad som anbefalt av produsentens installasjonsveiledning og for å endre bladet hvis det blir for slitt og begynner å dra.

Jigsaw

Et stikksag brukes til å lage røde kutt, for eksempel sirkler, halvcirkler og andre uvanlige figurer som oppstår når du svinger hjørner og går inn i et tilstøtende rom. Bruk et laminatblad i puslesagen, og bytt bladet når det begynner å bli sløvt eller bladet vil snappe under et kutt.

Miter Saw

Når montering av laminat langs en diagonal, for eksempel i et karnappvinduområde, brukes en mellomsav for å opprettholde den nødvendige vinkelen. Enten eller en kraftmittersag kan brukes vinkel. Når du bruker en kraftbegrensesag, sett vinkelen på saga og skjær planken ved hjelp av en kuttebevegelse i stedet for en frem og tilbake saksbevegelse, noe som resulterer i en renere, raskere kutt.

Andre artikkelen

Bytte en badekar til en dusj
Slik installerer du en Linoleum Tile Floor
Slik installerer du innvendige dørhåndtak
Hvordan sette River Rocks på eksisterende peiser
Hvordan Stucco en innvendig vegg
Slik installerer du Asfalt Roll Roofing
Hvordan å fullføre gipsvegg sømmer
Caulk vs Grout
Hvordan jobber Shot Blasting?
Hvordan bygger jeg en dekket veranda på et mobilt hjem?
Slik installerer du glidebrytere på kabinettskuffer
Slik installerer du maskinvare på treinngangsdører
Hvordan installere Wood Crown Molding
DIY Tile Board
Hvordan remodel en kjeller tak
Patio Dørlås Typer
Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
Slik støtter du PVC-rør
Kjeller gulv alternativer til teppe