Verktøy for å lage granitt benkeplater

Verktøy for å lage granitt benkeplater  Naturlig granitt benkeplater er slitesterk, attraktiv og verdiskapning til et hjem. De har blitt en felles funksjon i mange kjøkken remodels. Imidlertid har granitt noen ulemper. Denne harde steinen er sprø og relativt vanskelig å kutte og forme. Huseiere som begynner å jobbe på en granitt benkeplate uten de riktige verktøyene og teknikkene står overfor faren for skadede kniver og ødelagte tellere. Forsiktig arbeid og oppmerksomhet på detaljer kan gjøre oppgaven med å forme en granittplank mye enklere.

Sager

Kutting av granitt krever en kraftig sag med et diamantblad som kan håndtere denne svært harde steinen. Vanlige kniver har en tendens til å bli kjedelige og kan fange i steinen og skade sagens motor. Spesialsager til kutting av stein inkluderer vannkjøling og smøring, noe som kan øke rotet som produseres under kutting av granitt, men også reduserer sjansen for sagoverhettingen. Huseiere kan bruke en vanlig sag til å forme en granitt benkeplate, men bør forvente å stoppe med jevne mellomrom å hvile sagmotoren. Kommersielle produsenter av granitt benkeplater bruker laserstyrte såger for å skape et veldig presist kutt.

Routere

Granitt benkeplater kan også kuttes med en ruter, som oftest utføres når du lager hull til vasken eller annet tilbehør. Gjør det selv Granitt anbefaler at du bruker en 2-tommers diamantruterbit for å lage den opprinnelige utklippet, etterfulgt av polering med en slipemaskin eller roterende poleringsapparat. Rutere fungerer godt for montering av både undermonterte og selvrensende vasker, selv om kuttene må gjøres mer nøye når du installerer undermonterte stiler.

Slipemaskiner

Slipings- og poleringsverktøy brukes å forme og polere kantene av granitt tellere. Som med sagblad er diamantputer og hjul best for å håndtere granitt. Start med den groveste pute eller hjul, og flytt deg jevnt til finere for å fjerne verktøymerker og riper. Granitt kan kreve omfattende sliping for å fjerne alle merkene fra overflaten.

Driller

Små hull i granitt benkeplate kan produseres av en bor med spesialisert bit. For eksempel, når du borer hull for kranen, anbefaler Do It Yourself Granite en 1 3/8-tommers diamantkjernebit. Denne biten fjerner en plugg av granitten, og produserer et rent, rundt hull som er vanskeligere å lage ved hjelp av en ruter, grinder eller sag.

Andre artikkelen

Hvordan å endre formica countertops
Hvordan bygge en håndskinne for trapper
Instruksjoner for hvordan du kobler en skorstein til en komfyr
Slik fyller du på smusspakking for slabforberedelse
Slik holder du kyllingstråd mot strå
Hvordan bygge en Keramisk Tile Dusj Stall
Slik plasserer du verktøy på Pegboard
Grønne hjem oppvarming alternativer
Slik konverterer du keramisk flis til gips
Hvordan bygge en treplattform
Slik legger du Red Oak Gulvbelegg
Hvordan klippe skifer gulv
Fordeler og ulemper ved betongblokker
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan få en tillatelse til å bygge et hus
Hvilke materialer brukes til å lage murstein?
Typer av Foundation Slabs
Hvordan skribere en kabinett til veggen
Hvordan bygger jeg Winter Sunrooms?
Funksjoner av en låseskive