Ulemper for å bo i nærheten av en vindgård

Ulemper for å bo i nærheten av en vindgård  Vindparker er en samling vindmøller som brukes til å samle energi fra vind. Vindturbiner har flere kniver som konverterer bevegelsen av luften, vinden til energien. Vindparker kan inneholde turbiner fra 50 meter til ca 90 meter i høyden. Mens vindmølleparker kan produsere energi til boliger i nabolaget, er det noen ulemper for å bo i nærheten av en vindmøllepark.

Se hindring

Sterke vind finnes ofte i naturskjønne områder, for eksempel fjellkanter, havkystlinjer eller fjerntliggende distriktene. Disse naturskjønne områdene er førsteklasses steder for vindmølleplasser. En enkelt stor turbin kan imidlertid forstyrre den opprinnelige utsikten. En samling av store vindturbiner, som for eksempel på vindmøllepark, kan drastisk forandre og ødelegge det opprinnelige naturskjønne området.

Støyforurensning

Vindmølleparker avgir lyder som kan sammenlignes med en liten jetmotor. Avhengig av hvor du befinner deg hjemme med hensyn til vindparken, kan lyden forstyrre et rolig sted eller din daglige rutine.

Miljøendring

Vanligvis må mange vindturbiner bygges på en vindmøllepark å være effektiv. Under byggingen må store arealer ryddes og utvikles for bygging av vindmølleparken. Denne konstruksjonen kan forandre det lokale miljøet og også endre det lokale økosystemet ved å forflytte dyrelivet i området nær ditt hjem. I tillegg kan lokal vegetasjon flyttes eller bli skadet.

Endring av eiendomsverdi

Spesielle egenskaper direkte knyttet til verdien av hjemmet, for eksempel en naturskjønn utsikt eller en ekstern, rolig beliggenhet, kan forstyrres med en vindmøllepark . På grunn av denne endringen i miljø, beliggenhet og livsstil kan huseiere se en endring i eiendommens verdi.

Helseproblemer

Boligeiere som bor nært nok til en vindkraftpark, kan oppleve søvnforstyrrelser relatert til konstant støy og brann fra vindmølleparken. Disse forstyrrelsene i søvn kan føre til andre helseproblemer.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Mosaic Tile
Hva er komposittømmer?
Tin Vs. Shingle Roof
Informasjon om badekarregulering
Hvordan bygge en mini-hytte
Slik blander du tynn sett mørtel for flisinstallasjon
Slik installerer du nye teller på et kjøkkenunderlag
Installasjonsveiledning for gulvstøttesystemer
Hvordan skarpere en vridningsvinkelborbit
Slik planlegger varmtvannsrør i betong
Slik limer du en Corian-kant til en benkeplate
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Slik installerer du laminatgulv med gulvbelegg
Hvordan gjenopprette Hand Hewn Log Homes
Hvordan å forsegle veggen fliser
Slik installerer du Handicap Bars på en flismur
Felles badfarger
Hvordan bygge en hytte-stil forfengelighet
Slik installerer du en metallrør
Hvordan kutte Keramisk Tile Without Chipping