Tradisjonell Sprung Floor Installasjon

Tradisjonell Sprung Floor Installasjon 

Forberedelse

Nivå eksisterende gulv før sprung gulvinstallasjon. Du kan bli pålagt å 'flyte' gulvet med en sementbasert forbindelse. Sjekk etter høye og lave flekker med konstruksjonsnivå. Påfør et tynt lag av stoff på gulvet med en stor gipsveggende kniv til gulvet er på nivå.

Installasjon av trevev og neoprenpute

Lim 4-i-4-tommers stykker med 1 tommers tykk høy tetthet neopren til gulvflaten ved 2-fots intervaller i alle retninger, starter i et hjørne av rommet. Neopren er et bedre valg enn stålfjærer, fordi det er billigere, enklere å installere og det varer lenger og forverres ikke som stål.

Installer trevevet med 1-til-3-tommers furubrett. Det første laget av brett er installert direkte på padsene som går i samme retning på tvers av rommet, hver 2 fot. Brettene er skrudd i pads med rustfritt stålskruer. Det andre laget av brett er installert i 90 graders vinkel til det første laget over gapet mellom neoprenputene. Det andre laget er skrudd til det første laget med rustfrie stålskruer. Det andre laget av brett er også installert med 2-fots intervaller over hele rommet. Det tredje laget av brett er installert parallelt med det første laget, men også i gapet mellom neoprenpadsene med 2-fots intervaller. Bare det første laget er i direkte linje med neoprenputene når det tredje laget av brett er installert. Ikke la brettene røre veggene; Legg alltid et 1/4-tommers mellomrom mellom veggene og platene.

Undergulvinstallasjon

Monter undergulvene i kryssfiner til trevevlegget. To lag med kryssfiner er installert i 90-graders vinkler til hverandre. For det første kryssfinerlaget, bruk 3/4-tommers OSB (orientert strandbrett eller waferbrett) kryssfiner. Start i ett hjørne og installer dette laget av kryssfiner i samme retning over gulvet, og fest kryssfiner til trevev tredje lag med rustfritt stål skruer. Det andre kryssfinerlaget er typisk 1/4-tommers bjerkkryssfiner. Installer dette laget som starter i samme hjørne, men installer kryssfiner i 90 graders vinkel til det første laget over rommet. Ikke la kryssfiner å røre veggene; Legg alltid et 1/4-tommers mellomrom mellom veggene og kryssfiner.

Overflatelagring

Monter et 0,06 mil lag med korkgulvpolstring over hele gulvet. Ikke la korkømmen overlappe. Tape alle korkømmer med polyuretanbånd. Installer konstruert laminatgulv over hele overflaten av gulvet. Ikke la korken og gulvene komme i kontakt med veggene; Forlat alltid et 1/4-tommers mellomrom mellom veggene og kork og gulv. Begrepet sprunggulv ble utviklet på 1920-tallet. Sosial dans var veldig populær, og større byer konstruerte store haller for dette formålet. Et sprung gulv er en som absorberer sjokk og kan forbedre ytelsen. I dag er sprungulv populære for innendørs sport som gymnastikk. De tre typene av sprung gulvdesign er tradisjonell trevev med fjærer, tradisjonell trevev med neoprenputer med høy tetthet og ikke-tradisjonell skumgummi under en treflate. I dag er det ikke tilrådelig å bruke vårmetoden, fordi fjærene er utsatt for svikt og er vanskelig å erstatte.

Andre artikkelen

Hvordan bytter jeg teppe med oppvarmet flis på RVs?
Verktøy som trengs for gips
Installasjonsinstruksjoner for en overflatemontert dørbunn
Slik installerer du Tile Over Formica countertops
Hva er mursteinstikk?
Hvordan designe Solar Electricity Systems for ditt hjem
Hvordan kutte Sementbasert Siding
Morsomme fakta om bandsager
DIY Tile Tub Repair
Bruk av PTFE-tape
Stair Handrail Krav
History of Log House Construction
Hva er hensikten med en låseskive?
Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative materialer
Gummi gulv fordeler og ulemper
Slik bytter du en trepott med flis
Slik setter du elektrisk ledning i et halmballehus
Hvordan lage din egen mat-oppbevaring hyller
Forskrift for baderom
Hvordan plassere en dørramme