Step-by-Step Laying Slate Tile over en betongpute

Step-by-Step Laying Slate Tile over en betongpute 

Forbered betongen og legg ut flisene

Betongen må være grundig ren. Sveip betongplaten med en stiv kosthold for å fjerne alt løs støv og rusk. Skrub overflaten med en skrubbe og varmt såpevann for å fjerne eventuelle oljer, noe som ville hindre at tinsettmørtelblandingen festes fast til betongputen. Inspiser betongputen for å sikre at den er i nivå. Dips og uregelmessigheter i overflaten av betongen kan føre til at fliser legges på den for å sprekke over tid. Slip ned høye flekker og fyll eventuelle trykk i selvbetjennende betong. Legg skiferbitene på plass på betongplaten for å avgjøre hvilke stykker som skal kuttes for å passe til plassen. Omorganiser etter behov for å oppnå ønsket utseende. Mål og merk alle skiferfliser som må kuttes, slik at skjæringen kan fylles ut på en dag for å redusere mengden tid du trenger for å leie en profesjonell fliseskytter. En profesjonell flisskytter er mye raskere enn å kutte fliser med et diamantblad på en hacksag. Klipp kantflisene med en sirkelsag med et tørt slipeblad, en hacksag med et karbidblad eller en diamant våt sag. Stakk fliser i små hauger nær området der de skal installeres. Vær forsiktig så du ikke skifter skiferflisene, eller de vil klø.

Install Tile

Arbeid i fire kvadratmeter seksjoner, slik at hver seksjon kan bli ferdig før tinsettmørtellimet begynner å sitte opp. Bland nok tinnemørtellim i en bøtte, i henhold til pakningsretningene, for å dekke den fire-kvadratmeter delen. Rør godt med en håndspade. Damp betongen med en pensel før du legger et lag med tinsettmørtellim på betongputen. Bruk den flate siden av en mursteinens trowel med en spisskant for å spre tinsettmørtel over delen. murverket trowel i en 45 graders vinkel med den sperre kanten på betongputen, og gå tilbake over tinsettmørtellimen for å skape et jevnt lag av kammermørtel. Trykk skiferfliserne på plass på den kammede tinsettet. Vrik hvert skiferflis litt for å sikre et tett bånd. Kontroller hver flis med et nivå etter at det er plassert, for å sikre at flisene er i nivå og i samme høyde som de omkringliggende fliser. Etter installering av alle skiferfliser På betongputen, spray den installerte flisen med en fin tåke av vann. Dekk den nylig installerte skiferflisen med plastfolie i 24 timer etter misting. Legg barrikader av noe slag for å hindre at noen går på den nylig installerte flisen.

Grout

Påfør et slipmiddel til skiferfliser s o Overflødig fugemasse kan lett fjernes fra flisflatene med en svamp. Bland fugemasse i henhold til pakningsanvisningene. Spred fugemasse mellom fliser og trykk det forsiktig for å fylle hele rommet mellom skiferfliser. Tørk fliser med en fuktig svamp for å fjerne overflødig fugemasse. Ikke overmett svampen fordi dette vil svekke fugemasse. Forbedre utseendet på en betongpute ved å legge skiferfliser over betongen. En betongpute krever ikke spesiell forberedelse, siden det er en stabil overflate for installasjon av skiferfliser. Slate fliser er et alternativ for å forbedre utseendet på en betongpute som ikke krever mye arbeid, mange spesialverktøy eller spesialiserte ferdigheter.

Andre artikkelen

Slik installerer du fliser over sprekker
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Hvordan legge Vinyl Tile på Linoleum
Definisjonen av ekspansive jordarter
Grønne materialer å bygge et hus med
Slik demonterer du Dewalt batteripakker
Hvordan lage Minder Cut ved hjelp av en Miter Box
Hvordan lage en effektiv solar luftvarmer
Hvordan veggmontere en babyendringsenhet
Hvordan lage Natural Stone Patio Grout
Hvordan installere flis hvor en gulvovn var
Hvordan bygger jeg en Cement Foundation?
Hvordan male en trebørste
Hvordan installere Porselen Pedestal vask
Hvilken hensikt har en voksring?
Hvordan bygge en Radius Interior Door Jamb
Bøker om Remodeling en kjeller
Slik viser du kvadratmeteropptakene til en husvogn
Slik fjerner du selvklebende fliser
Slik installerer du Hilti Kwik-Con