Slik remodellerer du kjelleren din i enkle trinn

Slik remodellerer du kjelleren din i enkle trinn 

1.

Før du begynner å handle for materialer eller snakke med potensielle hjelpere, må du først ta noen målinger. Beregning av materialkostnader eller lønnskostnader kan ikke begynne uten å vite hvor stort hvert enkelt prosjekt vil koste. Mål området på hver av veggene, gulvene og taket.

Når rommet tar på seg en uregelmessig form, bruk streng, eller til og med fantasi, til å lage firkanter eller rektangler, og måle sjenerøst. Hvis kjelleren din er 700 kvadratmeter som min, forventer mange materialer å bli skrotet med en hastighet på ca 10\%. Profesjonell hjelp kan bremse noen av disse avfallene, men det er best å bygge innenfor budsjettet enn å gå tom for penger veldig tidlig.

2.

Kjenn deg selv. Vær ærlig med deg selv, og dine kjære som skal hjelpe. Bestem hvor mye av arbeidet du egentlig kunne gjøre selv. Deretter bestemmer du hvor mye arbeid du kan gjøre selv, men det vil egentlig ikke. For eksempel kan jeg henge og mudgips, men jeg liker ikke å henge den, og det er ikke en god bruk av min tid. Jeg vil alltid ansette noen andre for å henge gipsvegget, og så skal jeg gjøre ferdigarbeidet.

Ikke forsøk å gjøre arbeid, for eksempel elektrisk, som du ikke er kvalifisert til å gjøre, og ikke typen for å søke informasjonen for å være sikker på at du gjør det riktig.

3.

Med det etablerte, finn ulike kilder for å få estimater på arbeidet du vil ha gjort. Angieslist.com kan være en utmerket kilde til informasjon, og alltid være sikker på å sjekke med nære venner og familie. Har estimater med entreprenøren å kjøpe materialene, og med deg som leverer dem. Mange entreprenører belaster mindre for materialene enn du kan kjøpe deg selv. De kan kjøpe i bulk, eller bare motta en rabatt for gjenta virksomheten. Også, ha entreprenøren være sikker på å gi deg et detaljert estimat. Noen kan være billigere for rørleggerarbeid, mens andre er billigere for elektrisk arbeid. Hvis du finner dette for å være sant, kan du bare ansette dem for den spesifikke jobben de byder rimelig på.

4.

Før du begynner å bygge, gå tilbake gjennom prisliste og bekreft at du tar lydbeslutninger. Et kjenneprosjekt på $15 000 i et hjem på $60 000 kan ikke være fornuftig hvis du forsøker å videreselge de neste 15 årene eller mindre. Også et $6 000 kjellerprosjekt i et hjem på $700 000 kan kutte for mange hjørner.

5.

Erverve eventuelle byggetillatelser som kan være nødvendige i ditt område.

6.

Bestem eller søk hjelp ved å avgjøre hos en av dine valgte entreprenører, hvilken rekkefølge arbeidet skal gjøres. Elektrisk og VVS skal være ferdig først, før veggene og taket. Generelt sett bør gulvet være sist. Å gjøre gulvet sist lagrer det fra den ekstra trafikken, og trafikk som ofte er hard.

Pass på å kjøpe materialene i den rekkefølgen der prosjektet krever det. Å ha 400 pund gulv i midten av rommet mens de prøver å henge gips kan være smerte i nakken og legge til dyr tid.

Hvis prosjektet ditt er fast bestemt på å være for dyrt, må du vurdere hvilke prosjekter du er tilgjengelig for. Bare legger ditt eget gulv (som kan være overraskende enkelt med web-opplæringsprogrammer og butikkhjelp) og maleri de ferdige produktene, kan spare tusenvis av dollar.

Etter din prosjektet begynner, vær sikker på at du og dine entreprenører utfører sine planlagte tjenester til tiden. Når prosjektet går inn i midtfasen, og det elektriske og rørleggerarbeidet er ferdig, må du sørge for at inspeksjonen er fullført før veggene går på. Inspektører kan tvinge deg til å rive det du har bygget hvis du glemmer.

9.

Husk å spare litt penger i det budsjettet for å kjøpe møbler og apparater. Denne raffinerte kjelleren kan være den mest ettertraktede plassen, det ville være synd hvis det var galt med møbler, leker eller elektronikk.

Tips og advarsler

 • Vedlikehold ditt eget bilde av hva kjelleren din burde være. Ikke vær så lett svekket av entreprenørene dine.
 • Sett et budsjett i bakhodet før du begynner som er rimelig for startverdien av ditt hjem.
 • Bestem hvilket formål den nye kjelleren skal ha , og vær alltid sikker på at du overholder den opprinnelige hensikten. Hvis du startet prosjektet for å øke lagringen, og glemte å bygge i hyllene og garderoben, kan det være en familiefejde uten en premie på slutten.
 • Kjelleren din trenger ikke å bestå av materialer betydelig bedre enn materialene som brukes over hele hjemmet. Spar penger der du kan.
 • Hvis du ikke bruker det ferdige rommet du allerede har i hjemmet, forsikre deg selv om dette prosjektet vil utføre en hensikt eller øke verdien i hjemmet ditt nok til å rettferdiggjøre det. < / li>
 • Sørg for at entreprenørene gir deg startdatoer og sluttider, og gjerne ring dem regelmessig når prosjektet starter. De kan være fristet til å jobbe med andre prosjekter, og forsinke din.
 • Sørg for at dine tillatelser og inspeksjoner er gjort
 • Remodeling kjelleren din kan i stor grad øke verdien av ditt hjem, samt skape et sekundært boareal hvor ulike interesser kan utforskes.

  Andre artikkelen

  Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
  Ankerkravene for Wall Studs
  Hvordan kurere logger for en logg hjemme
  Cabinet Designs u0026 Styles
  Hvordan Epoxy Betong
  Slik installerer du Lock u0026 Fold Hardwood Flooring
  Hvordan leie en Sandblaster
  Kjennetegn ved et kjøkken med høy kvalitet
  Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
  Typer av gjerde for rancher
  Isolerende egenskaper av stormdører
  Hvordan kutte kurver på flis
  Badekarreffineringsverktøy
  Forbedringsstøtte i Canada
  Slik borer du et hull i keramisk flis ved hjelp av en drill
  Slik remodeler du et bad uten separat badekar
  Epoxy Wood Repair
  Slik installerer du Andersen terrassedører
  Cavity Wall Insulation Tools
  Brick Siding Alternativer