Slik remodellerer du en fliseredusj

Slik remodellerer du en fliseredusj 

Remodeling a Tile Shower

1.

Fjern dusj maskinvare. Skru ut maskinvaren og legg alt materiale på et trygt sted. Plasser skruer i en liten plastpose.

2.

Legg en plastdrop på overflater som ikke blir rørt. Dekk dusjgulvet eller badekarområdet for å sikre at det ikke gjøres skade på et område der flis ikke fjernes.

3.

Fjern fugemasse ved hjelp av en verktøykniv. Nå inn i alle sprekker og fjern så mye av fugemasse som mulig. Dette vil hjelpe til med å løsne fliser og gjøre plass til en skrutrekker for å bli klemt under.

4.

Koble en flatt skrutrekker under en løs flisekant og trykk på enden av skrutrekker med en hammer. Dette vil begynne å bryte brikker av flisen.

5.

Bryt brikker av eksisterende flis. Fjern alle fliser, om nødvendig, ved hjelp av denne metoden.

6.

Ryd opp brutte fliser. Samle opp plastdråpet og legg det i en søppelkanne. Bruk en kost og støvpanne for å feie overflødig avfall fra dusjen.

7.

Slip overflaten i forberedelse til ny flis. Rengjør støv. Bruk en fliset flakk til å bruke en blanding av lim og fugemasse på den nyslipte dusjflaten.

p> 8.

Installer ny flis. Følg produsentens instruksjoner for ulike typer fliser. Trykk flisene godt mot limblandingen. Tillat å tørke.

9.

Legg fuger i sprekk mellom fliser. Bruk en kittkniv og en finger for å jevne inn fugemasse. Rengjør overflødig fugemasse med en fuktig svamp. Tillat å tørke.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har tenkt å fjerne fliser, ta kontakt med ditt lokale baderomsrenoveringsfirma. Velg dusjen konvertering design du vil, og fagfolk vil gi deg den anslåtte kostnaden for remodeling din fliser dusj. Tillat en hel dag for arbeidstakere å være hjemme.
 • Bruk alltid vernebriller og støvmaske når du fjerner fliser.
 • Remodeling en fliser dusj er ikke så vanskelig som det kan høres ut. Hvis bare noen få fliser må fjernes, vil noen få enkle husholdningsverktøy og en stabil hånd hjelpe til med å få jobben gjort. Hvis alle fliser må fjernes, vil litt mer tid og svette gå inn i prosjektet ditt. Noen remodeling alternativer, gjort av fagfolk, tillate villaeiere å fullstendig endre utseendet på deres dusjplass bare ved å jobbe over toppen av eksisterende fliser. For dette alternativet kan eksisterende fliser ikke løses. Dette alternativet kan være litt mer kostbart enn en gjør-det-selv-jobb, men resultatene er vakre.

  Andre artikkelen

  Palm Sander Safety
  Slik fjerner du markeringer fra en PVC-rør
  Slik løser du tunge fliser på vegger
  Hva brukes kompresjonsfjærer til?
  Verktøy for gravering og carving
  Hvordan reparere et tak med skadet Sheetrock
  Hvordan å refinfinere en badekar med epoxy
  Styles of Porcelain Posts
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Corn Pellets Vs. Tre
  Instruksjoner for hvordan du kobler en skorstein til en komfyr
  Installere lap sidespor
  Type B Gassventil Installasjon
  Betong Gulv Finish Spesifikasjoner
  Slik bor og trykk metall
  Magnetisk lås Vs. Elektronisk streik
  Dusjkraner Typer
  Hvordan bygge et underholdningssenter i stedet for peisen
  Hvordan søke i historien til husene
  Slik installerer du en VVS-tilgangsdør