Slik remodeler du et delt nivå hjemme

Slik remodeler du et delt nivå hjemme 

1.

Først avgjøre dine behov. Du kan være remodeling bare for å oppdatere og beholde verdien i ditt hjem, eller du vil kanskje opprette mer plass i hjemmet ditt for å imøtekomme nye familiemedlemmer. Et splittet hjemmedesign er uforgivende for feil, så klarhet i formålet er kritisk.

Når dine behov er klare, sett et budsjett. Vær realistisk om hva du har råd til, og overestimere kostnader.

2.

Utgiv kreativiteten din. Lag skisser av hva du vil ha det ferdige resultatet å være, både i planløsning og i utseende.

Husk følgende fakta:

Split-nivå hjemme planer var opprinnelig basert på Frank Lloyd Wright Arts and Crafts design, en veldig enkel, komfortabel og åpen stil. Mens det typiske Wright-designet huset er på den øvre enden av kostnadene, var splittnivået imidlertid utformet for å være økonomisk. Som alle Wright-hjem var designet ment å blande form og fungere med naturen, så veldig moderne tillegg og stiler kan se rart ut.

Split-nivå homes er ment å ha et lavere, uformelt nivå sentrert rundt mannen; et middel, formelt nivå sentrert rundt kona; og et øvre nivå viet til soverom og privat plass. Du trenger ikke å beholde dette mønsteret mens du renoverer, men det vil være vanskelig å gjøre endringer som ikke fungerer bra med dette temaet.

På grunn av den ujevne vinduplasseringen som følge av de skiftede historiene, et delt nivå hjem med dårlig landskapsarbeid kan se lopsided og rart. Hvis du trenger å fjerne trær under oppussingen, er det lurt å replantere noe på samme sted som vil balansere landskapsarbeidet ditt.

3.

Bygg eventuelle nødvendige tillegg før du lager interne endringer. Fordi deltidsboliger var designet for å passe i smale partier eller mye som skråner fra venstre til høyre, vil du finne det enklere å bygge tillegg bak huset istedenfor til hver side. Dette er faktisk en god ting; Split-nivå boliger med tillegg til sidene ser lopsided og vanskelig. Historie tillegg er også en dårlig idé, da de overemphasize den ujevne arkitekturen også.

De beste splittnivå tilleggene er de som konverterer garasjer eller kjellere til andre funksjoner, bare fordi du ikke trenger å endre Utvendig arkitektur til noe opprinnelig utilsiktet. Sørg for at du kontakter en lokalbygger eller eiendomsmegler hvis du konverterer din egen garasje eller kjeller, selv om du er trygg på din evne til å gjøre det selv. Garasjer og kjellere er ikke konstruert for å være boligarealer, og hvis du ikke overholder lokale bestemmelser om vinduer og ventilasjon, vil du ikke kunne ringe de resulterende rommene, annet enn lagringsplass, dette kan resultere i en netto tap av boligverdi, noe som ikke gjør noe om ombygging, bør forårsake.

Soler og dekk som er bygget på baksiden av et delt nivå, fungerer også veldig bra som tillegg.

4.

Kanskje den mest morsomme delen av et split-level remodel endrer den ytre fasaden. Split-level homes er bygget i en enkel stil som gir seg godt til mange forskjellige utseende: Tudor, viktoriansk og ranch. siding stiler og steinarbeid, kan den kreative villaeieren forvandle sitt blide hjem til noe vakkert.

Se etter ideer i ditt nabolag. Ta bilder av god kvalitet i hjemmet du elsker i ditt område, fra flere vinkler. Sørg for å få landskapsarbeidet også i bildet. Skriv ut disse bildene og merk dem opp, merke de tingene du elsker og de tingene du hater om hver av dem. Hvis du ikke har bygningskompetanse, må du rådføre deg med en arkitekt eller erfaren boligbygger på dette tidspunktet for å avgjøre hva du kan og ikke kan gjøre, og hvor mye din ønskede renovering vil koste deg.

Sørg for at det resulterende hjemmet passer godt i ditt nabolag og landskapsarbeid. Dette vil bevare din splitter-nivå 's' curb appell, 'realtor' s sikt for den første reaksjonen fra enhver hjem kjøper.

Sist, remodel innsiden. Split-nivå boliger gir seg gode muligheter til å åpne design, spesielt de med lavt kvadratfot, så det er ofte et godt utgangspunkt å fjerne vegger. Prøv å blande interiøret med utsiden. Se etter inspirasjon i kunst og håndverk stilinnredning (hvis du ikke er kjent med kunst og håndverk design, er det best å hente en bok på biblioteket, denne enkle amerikanske stilen er vanskelig å definere) og holde hjemmet ditt enkelt og flytende.

Gode ombygginger inkluderer naturlige materialer (tregulv, fliser, stein, granitt) og lette materialer. Split-nivå boliger har ofte ikke nok vinduer til moderne smak, så design med maksimering av lys i tankene. Unngå eklektiske stiler, splittnivådesignet er eksentrisk nok, og en eklektisk stil vil gjøre at det begrensede plassen blir enda mindre. />
I stedet forsker designstiler og ombygger hele hjemmet, innvendig og utvendig, med en stil i tankene. Hold ting ryddig, som William Morris sa: 'Har ingenting i huset ditt som du ikke vet å være nyttig eller tro på å være vakker. 'På grunn av det begrensede rommet, unngå tapet, det vil gjøre dine små områder ser opptatt og trangt.

En ting å fokusere på, hvis du gjør et helt hjem remodel, er foajéen. De fleste hjemmedesigner har en foajé som gir gjestene en klar vei til et gjestegruppe, eller bare åpner direkte til en stue eller et stort rom. Split-nivå boliger, derimot, har to trapper rett inne døren, heller ikke betegnet som retning for gjestene. Du kan reparere denne feilen i delt nivå design ved å åpne foajéen til din formelle stue, fjerne vegger eller installere halvvegger, eller ved å lage klare veier til undergruppen ved å bruke lignende gulv i både foajé og trapp. < /p>

6.

Finalt, forbedrer stadig ditt hjem ved å oppdatere små bitsand kaste ting unna. Clutter er banen i et delt nivå hjem. Hvis du må ha ting som ikke er nyttig, bruk bruk av loftet eller bygg et lite lagringshus i bakgården for å holde dem inne.

Split-nivå boliger, også kalt delt hjem, er en veldig amerikansk stil. De ble populære på 1940- og 1950-tallet, da etterspørselen etter nye hus i forstedene var høy, men mye for å bygge dem, ble krympet i størrelse. Fordi et delt nivå hjem gir seg godt til et kupert og / eller smalt parti, blir de ofte funnet gruppert sammen i underavdelinger. Split-nivå boliger har en tendens til å være liten i kvadratfot, og eldre er ofte svært behov for oppdatering og renovering. Den unike planløsning og eksteriør på et delt nivå gjør det ofte vanskelig å gjøre store endringer når man renoverer, men med god planlegging og fleksibilitet kan du omdanne 50-tallet til et moderne, følelsesfullt samlingssted.

Andre artikkelen

Hva er akustisk caulk?
DIY Wainscoting
Fordeler med Ridge Ventiler
Hvordan bygge en vinkjeller
Hvordan lage fliser over Formica
Hvordan bygge 6X6 dekk innlegg for Railings
Slik gjenoppretter du batteridrikkelbatterier
Hvordan Hang Curio Skap
Hvordan spiker Cedar Siding
Slik konverterer du din garasje til et ekstra rom
Slik installerer du Click Flooring
Hvordan få en tillatelse til å bygge et hus
Slik installerer du flisbelegg
Slik installerer du Stucco Wire
Hvordan å smake meksikanske fliser
Slik legger du ut Staggered Keramisk Tile
Slik fjerner du bakgrunnsbilde for forbedringer i hjemmet
Hvordan kutte en dusj rundt
Helse Bekymringer Med Radiant Gulvvarme
Slik fjerner du Wallpaper Lim