Slik oppdaterer du en Ranch House

Slik oppdaterer du en Ranch House 

Slik oppdaterer du et Ranch House

1.

Re-design hjemmet sitt landskapsarbeid. Dette er en av de enkleste måtene å endre utseendet til hjemmet. Legg til små, dekorative trær på forsiden av hjemmet ditt for å bryte de horisontale linjene og skape interesse. En høy, konisk eviggrønn i enden av hjemmet ditt, vil gi et passende stoppested for øyet. Gå lett på lavt, horisontalt spredt busker under vinduer som bare gjentar husets lave taklinje. Bøyede gangveier legger bevegelse til innkjørselen.

Legg til tekstur på forsiden av huset med stein eller murstein Dette kan gjøres veldig billig med fauxprodukter, og kan gå langt med å legge til interesse for en ellers sløyfe eksteriør. Kombinere med et livlig, men smakfullt tonet lag maling for et friskt, moderne utseende

3.

Legg til et dekk, veranda eller uteplass for nytt boareal. Ranchhus er generelt designet for bruk av utendørsområder, og et enkelt tillegg til en tredekk eller stein patio kan f forlenge utseendet og funksjonen til utendørsarealer. En hagepergola eller trellis for klatring av vinstokker gjør huset mer attraktivt og innbydende.

4.

Bygg et tillegg for ekstra plass. Et godt planlagt tillegg som legger til et soverom, et fullt bad, et familierom eller en full spisestue, vil holde hjemmet ditt konkurransedyktig med mer nylig bygde boliger i området, og vil bidra til å øke videresalgsverdien.

< p> 5.

Remodel kjøkkenet. Moderne kjøkken er mer romslige enn de som ble bygget på 1950-tallet og 1960-tallet, og bruker arbeidsområdet mer effektivt. Ombygging av kjøkkenet ditt for å omfatte disse funksjonene, samt nye skap, marmor eller granitt benkeplater, og energieffektive apparater vil gjøre hjemmet ditt mer ønskelig.

6. Oppdater badeværelset . Etter ombygde kjøkken, legger ingenting til videresalg av verdi mer enn oppdaterte bad. Minst to komplette bad er nå boligstandarden, og marmorervask og moderne flislegging er alltid ønskelige egenskaper verdsatt av kjøpere.

Tips og advarsler

 • Unngå altfor utsmykkede effekter som forringer den grunnleggende enkelheten i ranchhuset.
 • For første gang populært i etterkrigstiden var ranchhusene rimelige strukturer som tilfredsstillte behovene og smakene til de som kom tilbake fra krigen og startet nye familier. Ranchhuset er preget av det fleksible verktøyet og det beskjedne utseendet, ved lineær innretning av rom, og ved bruk av store glassvinduer for vinduer og skyvedører for å bli med brukbare uteområder til komfortabelt innendørsrom. Ranchhus har mistet sin popularitet siden etterkrigstiden, og mange eiere oppdaterer utendørs- og innendørsfunksjoner for å bedre reflektere mer moderne smak i boliger.

  Andre artikkelen

  Tørrvegg Estimerende Tips
  Slik legger du på klikk gulv
  Hvilke skruer brukes til å feste tre til metall?
  Hvordan velge utvendig murstein
  Slik installerer du flis på et treflate
  Slik legger du Stick-On Tile Flooring
  Slik forsterker du Straw Bale Walls med Stakes and Chicken Wire
  Slik setter du en drenering i et plastrør
  Hvordan lage et rampe for skatere
  Hvordan bygge en skapmurenhet
  Slik installerer du fyllstoffer i skap
  Tree House Design og konstruksjon
  Hva er en Powder-Actuated Nailer?
  Renoveringsideer med laminert skap
  Hvordan er Medium Density Fiberboard Made?
  Hvordan henge en håndklestativ
  Hvordan bruke en Senco Nail Gun
  Installasjonsinstruksjoner for gulvfliser og grout
  Slik Sand u0026 Lakk et gulv
  Gjør det selv: Gulvvarme