Slik legger du til verdi med en tillegg til ditt hjem

Slik legger du til verdi med en tillegg til ditt hjem 

1.

Vurder det gjennomsnittlige beløpet som er tilbakebetalt fra hjemme tillegg når du velger ditt eget prosjekt. Ifølge Remodeling Magazines årsrapport om kostnad versus verdi av ulike mid-range remodeling prosjekter, en ny stål inngangsdør topps listen over penger hevdet med 128,9 prosent. Avrunding ut de fem beste er: legge til et loft soverom, legge til en dekk

Bestem hvordan tillegget ditt kan forbedre livskvaliteten din mens du fortsatt bor i ditt hjem, i forhold til hvor mye verdi du håper å Legg til når du selger det. Kostnaden for prosjekter kan være mer velsmakende hvis du planlegger å bo i ditt hjem for å nyte det, med tanke på at mange tilleggs- og remodelingprosjekter reduserer mindre enn 80 prosent av kostnaden.

3

Fokusere dine penger og oppmerksomhet på enkle forbedringer i hjemmet ditt hvis du legger til verdi er topp prioritet. Legg godt manikyrde busker og planter til forsiden av hjemmet ditt, hold landskapsarbeid og plener ryddig og eliminere rot og eyesores å forbedre curb appell og verdien av ditt hjem for bemerkelsesverdig mindre penger th en viktig strukturell tillegg.

4.

Prioritere kjøkken og bad når du vurderer å legge til ditt hjem. Kjøpere ser etter oppdaterte kjøkken og bad, og huseiere har en tendens til å hente 70 til 80 prosent av kostnadene.

5.

Øk verdien ved å legge til mindre, mindre dyre tillegg til kjøkkenet ditt og bad. Installer nye lysarmaturer og legg til high-end kraner og håndkleholdere for å maksimere verdien samtidig som kostnadene minimeres.

Selv om et stort tillegg til ditt hjem kan virke som en imponerende og idiotsikker måte å øke verdien på og tiltrekke deg en god pris fra kjøpere, er mindre tillegg og forbedringer vanligvis et bedre valg. Boligeiere må veie sine beslutninger nøye. En tilleggsprising et hjem over nabolaget s middels kan skade selgerens fortjeneste, og mindre forbedringer som øker bremseklagen, kan øke verdien raskt og enkelt.

Andre artikkelen

Slik fjerner du keramisk flis fra en dusj
Hvordan lage 90-graders kutt med innvendig trimstøping
Hvordan kutte Keramisk Tile Around Corners
Polert Betong Gulv Ulemper
Hvordan lage et grønt hjem
Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
Stucco Veibeskrivelse
DIY Garasje arbeidsbenk
Hvordan kutte Keramisk Tile Without Chipping
Typer Linoleum
Slik bytter du en trepott med hektet betong
Slik installerer du mursteinstøping
Taping Tørrvegg Tips
Typer plastrør funnet i boligbygging
Slik monterer du en takvifte
Hvordan identifisere asbest i takfliser
Verktøy for merking og måling
Tregulvtyper
Hvordan sammenligne kompositt takmaterialer
Takket være polykarbonattak