Slik legger du Tile Guide

Slik legger du Tile Guide 

1.

Mål lengden på alle fire veggene og del opp hver måling med to for å finne hver veggs midtpunkt. Ta en kalklinje på bakken mellom midtpunktene til motsatte vegger for å finne Sentrum av rommet.

Plasser brikken 1x6 på gulvet, flytte den langs lengden av rommet til den ene siden av midtkalklinjen mens du setter ned fliser i en tørr layout. Sett en rekke fliser langs den rette kanten på 1x6. Bruk fliser for å opprettholde nødvendig avstand.

3. Legg en flis på gulvet ved Midt på rommet. Mål fra kanten av flisen til den tilsvarende veggen. Skriv ned denne måten.

4.

Legg målebåndet på den ene enden av raden av fliser du satte ned og løp målebåndet ut til lengden du nettopp tok. Målet skal falle midt i en av flisene på rad. Lag et merke på flisen hvor tapemålingene faller. Mål avstanden fra kanten av den flisen til merket du bare ma de. Dette er bredden på veggfliser. Hvis denne målingen er mindre enn to tommer, flytter du midtpunktet slik at veggflisene dine er minst to inches brede.

5.

Mål avstanden fra de andre tre kantene på senterfliser til deres tilsvarende vegger. Sett midtpunktet på plass slik at alle veggflisene blir kuttet jevnt. Plasser den rette kanten på 1x6 ved siden av midtflisen og merk hvor kantene på flisen er. Dette er plasseringen av din første flis. Fjern alle fliser på gulvet.

Legg tynnsettblandingen i en 5-liters bøtte med vann i henhold til pakningsretningene, og bland det til majonesens konsistens. . La den ligge i 20 til 30 minutter etter at den er blandet.

7.

Spred et tynt lag av tinnsettet med den flate enden av trowel på gulvet i en 2-fots med 3-fots område på stedet av din første flis, langs den merkede rette kanten. Påfør et tykkere lag med tinsett over det første frakket med den smale endelen av trowel.

8.

Trykk den første flisen i tinsettet ved merkene du har laget på den rette kanten . Fortsett å fylle området med tinsett med fliser, bruk avstandsstykker for å opprettholde avstanden og bruk en tømrerfirkant for å sikre at du fortsatt er rett. Fortsett å bruke tynnsett på samme måte som i trinn 7, arbeider utover fra senteret i 2 -foot med 3-fots firkanter.

Legg flisen til du kommer til veggene. Klipp flisen til bredden du har målt for veggene i trinn 3, med den våte sågen. Legg veggfliser på samme måte som resten av flisen.

10.

La flisen settes over natten. Når tynnettet er tørt, fyll det hull i mellom flisene med fugemasse. Skru ut fugemasse med gummiflaten, legg den på flisen og skyv flåten langs flisene i en 45 grader vinkel. Dette sikrer at mellomrom fylles med fugemasse.

11.

Tillat fugemasse å tørke i 20 til 30 minutter. Fyll opp en 5-liters bøtte med vann og fukt en svamp. Vask flisens overflate med svampen. Du må periodisk skylles ut svampen slik at du jobber med en ren verktøy. Svampen må være fuktig og godt utrullet når du rengjør fliser.

Tips og advarsler

 • Prøv å bruke et oppsett som maksimerer dine fulle fliser og minimer eventuelle kutt du må gjøre.
 • Lagre alle kuttene dine slik at de skjer samtidig; da trenger du ikke å leie saga i mer enn en dag.
 • Den våte såken kan være ekstremt farlig. Pass på at du spør leiekontoret om riktige prosedyrer for bruk, og bruk alltid alt sikkerhetsutstyr.
 • Tile er en ekstremt holdbar, rimelig metode for å beskytte gulvene dine. Tile kommer i mange forskjellige stiler og farger, noe som gjør at du kan perfeksjonere rommet du er dekorert. Mange bruker entreprenører til å legge fliser i hjemmet, men legging av flis er faktisk ikke så vanskelig å gjøre. Med litt hardt arbeid kan man selv legge til flis på en stor kostnadsbesparelse på hjemmet ditt. Prinsippene er de samme for legging av fliser på gulv, vegger og tellere. For tellere og vegger begynner du med fulle fliser på motkanter eller bunnen av vegger, mens for gulv må du avgjøre en sentrert plassering.

  Andre artikkelen

  Hvordan male laminat dører
  Hvordan kutte Marble Tile for en Wall Application
  Hvordan bygge en Metal Post gjerde
  Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
  Hvordan lagre på granitt benkeplater
  Slik bytter du Planerblad
  Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
  Solenergi og arkitektur
  Curb Appeal Tips for Leietakere
  Hvordan lage en betong uteplass
  Typer av skruer og navn
  Slik installerer du selvklebende flis
  Slik Reface Laminat benkeplater
  Hvordan bygge konkrete blokkstiftelser
  Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
  Slik installerer du Cement Board
  Hva er en Gambrel?
  Slik kjøper du en helix vindturbin
  Hva er Blacktop laget av?
  Bruker for Cedar Wood