Slik installerer du paneler og paneler

Slik installerer du paneler og paneler 

1.

Mål og merk plasseringene på panelet for alle stikkontakter og brytere. Bruk en gipsplattform for å markere plasseringene, og kutt et hull for hvert uttak og slå på panelet med en jigsaw.

2.

Flekk eller møbelbitene, dekkstøping og baseboard trim før du installerer dem. Plasser dem på en sawhorse og rull eller maling på en flekk / polyuretan-kombinasjon. La flekken tørke i 2 dager før du monterer panelet.

3.

Tegn en nivålinje med en blyant og rett kant for å markere plasseringen av toppen av panelet rundt rom. La nok plass være på toppen for støping. Bruk et utjevningsverktøy for å sikre at linjen er på nivå. Finn veggdrikkene med en studfinner, og merk dem med en blyant på toppen av veggen.

4.

Monter panelet, begynner på et hjørne av rommet. Påfør en perle av paneler lim over baksiden av panelet i et zigzag mønster, og fest panelet til veggen. Når du har panelen på plass, spikrer hammerpaneler seg gjennom panelet inn i tappene bak veggen.

5.

Monter gjenværende panel, kutte de siste stykkene for å passe dem som Du kommer til hjørner med en sirkelsag. Når du skjærer panelen, kuttes den fra baksiden av brettet.

6. Sett inn toppstrimlen til panelen ved å hamre paneler med negler inn i støpningen etter at du har lagt den på toppkanten av platene.

7. Legg trimformingen over bunnen av panelet for å lage bordet. Hammer den på plass med paneler.

Legg på kappstøping og L-formet utvendig hjørneforming til kantene og kantene av panelet ved hjelp av paneler.

Tips og advarsler

 • Legg panelen og trimmen i rommet minst 48 timer før du starter jobben slik at den kan tilpasse seg klimaet og utvide eller kontraktse etter behov .
 • Du kan forskjøre rommene i hjemmet ditt og legge til verdi ved å installere paneler eller beadboard på veggene dine. Etterbehandling av vegger med paneling og støping legger til et spesielt utseende og dimensjon til et rom som maling eller tapet ikke kan. Installasjon av paneler og støping er et prosjekt du kan fullføre i en helg hvis du er i stand til å håndtere grunnleggende snekkerarbeid.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte Vinyl Tile å passe
  Hvordan Finne Vegger I Dusj
  Granittverktøy
  Instruksjoner for hvordan å refinfinere tregulv
  Hvordan lage PVC utemøbler
  Brick Patio Outdoor Kitchen Ideas
  Hvordan lage en bygningsstiftelse
  Solar Power Assisted Houses
  Keramisk flis mot Vinyl Gulv
  Gjør det selv: Konverter en Prefab Patio til et rom
  Hvordan male et treningsrom
  Hvordan Angle Chair Rail Molding for Corners
  Garage Konvertering Byggforskrifter
  Hvordan installerer jeg en dusjgrillbar?
  Slik fjerner du selvklebende bakgrunnsbilde
  Hvordan lage skjemaer for betongtrapper
  Hvordan finne SEER Rating for en varmepumpe
  Slik fjerner du vinylfliser fra konsekvent
  Slik påfører du Stucco til et Cement Board Exterior
  Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate