Slik installerer du helvedesild over lath

Slik installerer du helvedesild over lath 

1.

Bruk målebåndet til å måle langs kanten av taket ditt og bestemme midtpunktet. Merk dette punktet med kalklinjen. Din helvedesild vil starte på hver side av dette senterpunktet for å gi din ferdige jobb en symmetrisk, jevn utseende.

2.

Spik ned startstrimlen eller startkurset av helvetesild. Startkurset vil fungere som retningslinje for fremtidige kurs. Typen av startstrimler eller kurs du fastser, varierer avhengig av hvilket materiale du bruker. Følg produsentens instruksjoner angående typen startbilde som skal brukes, og den spesifikke typen negler som anbefales for feste.

3.

Mål fra kanten av første singelbanen til produsentens anbefalte eksponering. Eksponering er mengden av singel på et kurs som forblir eksponert etter at singelbanen ovenfor er festet på plass. Mengden eksponering kan variere fra en type og størrelsen på singel til en annen, men en avstand på 5 tommer er typisk. Ta en kalklinje på dette eksponeringspunktet. Se denne retningslinjen når du fester den neste singelbanen på plass.

4.

Forskjær leddene mellom singelbaner med 1 1/2 tommer. Fortsett å arbeide deg opp, snappe retningslinjene for kalk på riktig eksponeringsavstand og henvise til de som du går.

5.

På det tredje singelbanen, start igjen på midten punkt på taket og trene derfra. Alle andre singelbaner bør starte igjen på denne senterlinjen.

6.

Arbeid deg fra nedre kant til takkanten på taket. Start deretter på den andre siden av taket;

Tips og advarsler

 • Vær alltid forsiktig når du arbeider på hustak. Vær oppmerksom på plasseringen din i nærheten av takets kant. Hvis taket er bratt, bruk en sele for å hindre fall og skade.
 • Taktekking helvetesild beskytter den underliggende strukturen i ditt hjem mot potensielle vannskader. Helvedesild er laget av en rekke forskjellige materialer, inkludert tre, asfalt og aluminium. Helvedesild kan påføres over lath, en serie 1-by-3-tommers brett festet over bredden på taket. Takstakelen er festet på lathbordene i et overlappende mønster, med forskyvbare ledd til å kaste vann. Metoden for å feste helvetesild til lath vil variere litt avhengig av hvilken type singel du bruker.

  Andre artikkelen

  Hvordan bruke en flat klær Iron for å fjerne Formica
  Slik installerer du et Popcorn-tak
  Hvordan lage en grunn for et skur
  Hvordan Finish Gips med hjørneperler
  Instruksjoner for keramisk flis, mørtel og grout
  Slik bruker du et dusjlys
  Hvordan bygge en vegg ovns kabinett
  Ideer for en kommersiell grønn bygning
  Slik fjerner du en keramisk fliser på kryssfiner
  Slik installerer du Bifold Closet Dører på laminatgulv
  CCD-støvfjerning
  Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
  Slik Hell Betong Over Plast
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Hvordan remodel et bad med en TV
  Slik fliser du en veranda
  Slik Keramisk Tile En Bad Dusj
  Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
  Installasjonsveiledning for loftsstiger
  Vanlige elektriske ledninger og beslag