Slik installerer du en naturlig skjermkorkgulv

Slik installerer du en naturlig skjermkorkgulv 

1.

Bruk din hammer og stolpen for å fjerne gulvkanten rundt i rommet. Hold bitene intakt når du fjerner dem. Bruk hammeren til å trekke ut neglene. Legg brikkene til side. Legg den første korkplanken langs den lengste veggen i rommet, ved hjelp av treskår for å holde planken skilt fra veggen med 1/4 til 3/8 tommer. Dette gapet vil tillate korken å ekspandere med klimaendringer (gapet vil bli skjult av etasje).

3.

Koble til flere planker til den første, ende til slutt, ved tunge-og-spor-beslagene, for å dekke et helt kurs langs veggen. Klipp endestykkene på bordssagen for å passe mot de vinkelrette veggene.

4.

Fest påfølgende kurs til den første, lås plankene sammen på sidene og bygg over tvers rom. Sørg for å forskyve endene på plankene, slik at de ikke stikker opp fra kurs til kurs. (Gulvsettet skal leveres med to eller tre forskjellige størrelser av planker, for å gjøre det lettere å skjære endene.) Klipp enderne På de vinkelrette veggene på bordet så du som nødvendig.

5. Legg planker over hele gulvet. For det endelige kurset så langskjærende plankene på bordet ditt slik at de passer mot veggen, etterlater det samme ekspansjonsgapet som du startet med.

6.

Spik gulvet ditt trimme på plass med trimmeren din, som dekker hullene ved veggene. Ikke spik gjennom korkgulvet, men gjennom veggene.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker bordsagen.
 • Korkgulv kan høres ut som noe svampete og skjøre, men faktisk er det likt løvtre eller laminatgulv, men med et mye varmere og mer interessant utseende. Korkgulv er vanligvis tilgjengelig i 'flytende' systemer av brede planker som ikke krever lim eller negler, de bare låses sammen og sitter på en hvilken som helst hard gulvflate (ikke teppe), holdt fast ved gulvkledningen. 'Natural Shield' 'er en hardlakk overflate tilgjengelig på noen merker av kork gulv, noe som eliminerer behovet for etterbehandlingsarbeid etter installasjon.

  Andre artikkelen

  Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
  Ideer for Refinishing Tile Floors
  Slik installerer du Stucco Wire
  Etterbehandling Metoder for MDF
  Hvordan lage en bar teller
  Slik installerer du ledningen for ny innfelt taklampe
  Hvordan Beregne Moment of Inertia of a Beam
  Slik Vann Bevis mellom Tre og Cement
  Slik legger du et hull i tynnvegget tydeligvis
  Hvordan pris per metall taktekking firkantet
  Slik installerer du privat isolasjon
  Enkel fjerning av bakgrunnsbilder
  Slik installerer du Glueless Hardwood Flooring
  Slik beregner du solcelleffektivitet
  Slik installerer du en Bad Fan Timer
  Slik installerer du murstein på treflate
  Slik bruker du en meisel på en trygg måte
  Forskjellen mellom laminat og tre
  Slik fjerner og installerer franske dører
  Slik fjerner du enkelt Bakgrunn