Slik installerer du en fleksibel luftkondisjoneringskanal

Slik installerer du en fleksibel luftkondisjoneringskanal 

1.

Mål avstanden mellom punktene den fleksible kanalen vil koble til, ved hjelp av målebåndet. Til lengden du måler, legg til to ganger den fleksible kanaldiameteren til måling for hver 90-graders bøye du må plassere i lengden av fleksibel kanal under installasjonen. For eksempel, legg til 16 tommer for hver 90-graders bøyning i en 8-tommers fleksibel kanal.

2.

Strekk lengden på fleksibel kanalarbeid på gulvet eller et stabilt arbeid overflaten og plasser det strakte målebåndet ved siden av den fleksible kanalen. Sørg for at målebåndets ende er justert med enden av den fleksible kanalens indre liner.

3.

Åpne paret av store saks og press det nedre bladet av saksene i den fleksible kanalen på lengden må du kutte den fleksible kanalen. Pass på at saksens nedre blad kryper gjennom alle tre lagene i den fleksible kanalen.

p> Kutt rundt den fleksible kanalen med saksen. Når du er ferdig med å kutte den fleksible kanalen, bruk ledningsskårene til å kutte støttetråden innebygd i det indre laget av den fleksible kanalen.

Rør dampspærren og isolasjonen tilbake fra endene på den fleksible kanalens indre. Utsett minst 3 tommer av den indre foringen på begge ender av den fleksible kanalen.

6. < / p>

Skyv den eksponerte innerforingen i hver ende av den fleksible kanalen over enden av tilkoblingspunktene mellom HVAC-systemet og luftfordelingen (register).

7.

Plasser en plastkanalslange rundt hver ende av t Han fleksibel kanal, og sørg for at stroppen er over tilkoblingspunktene til HVAC-systemet.

8.

Stram hver plastkanalslange i hver ende av den fleksible kanalen med Stroppmonteringsverktøyet og luk kanalbåndet rundt de strammede plastikbeltene.

9.

Løsne isolasjons- og dampsperren for å dekke den fleksible kanals innsideforing og Gjenta trinn 7 og 8 for å fullføre installasjonen.

Fleksible luftkanaler brukes enten til å overføre luft fra en kanalledning eller for å koble et register til et plenum i mindre HVAC-systemer. En fleksibel kanal består av en innvendig liner av aluminium eller plastlinje. Et isolasjonslag som eliminerer kondens, omgir innerforingen og rundt isolasjonslaget er en beskyttende dampsperre. Dampbarrieren holder isolasjonen intakt og beskytter isolasjonen mot vanninntrenging. Når du installerer fleksibel kanal, må du sørge for at hvert lag er riktig installert.

Andre artikkelen

Hvordan kutte innsiden av en PVC-rør
Hvordan male Bildepanel
DIY: Garage Isolasjon
Slik måler du på Ventless Gas Peis Logs
Steg-for-trinn Garasje Bygg Instruksjoner
Hvordan Finne Slate Tile
Ideer for skjulte dører
Logg Hjem Byggebøker
Slik fjerner du pet flekker fra hardvedgulvene dine
Instruksjoner for hvordan å refinfinere tregulv
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Håndboreinformasjon
Slik isolerer du et betonggulv
Hvordan ramme i en dør med metallpinner
Slik beregner du bøyede dimensjoner i metallplater
Ideer til Retro Paint
Hvordan bygge noen møbler ut av tre
Hvordan å isolere en veranda gulv
Hvordan bygger jeg et verktøyskap for å lagre større verktøy?
Installere tregulv i et bad