Slik installerer du en Chain Link Fence på en karakter

Slik installerer du en Chain Link Fence på en karakter 

1.

Velg ditt utgangspunkt og merk det med et midlertidig innlegg. Fest et stykke til slutten av innlegget og gå til stedet der sluttpunktet ditt vil bli. Legg et midlertidig innlegg i bakken for å markere stedet og feste den andre enden av strengen. Denne strengen vil bli brukt som veiledning for å sikre at gjerdet forblir rett under installasjonen. (Du vil fjerne disse innleggene når du har installert de permanente.)

2.

Grav innleggshullene langs gjerdelinjen merket med strengen. Posthullene skal strekke seg rundt 2 meter i bakken og plasseres 5 meter fra hverandre. Bruk en innleggshullgraver til å gjøre hullet omtrent størrelsen på innlegget. Plasser innlegget i hullet og pakk smuss og bergarter rundt stolpen for stabilitet. Fortsett til alle stolpene er forsvarlig plassert i bakken. Når du installerer gjerdspostene, bruk nivået ditt for å sørge for at alle innleggene er i nivå med hverandre.

3.

Fjern trådfekten fra rullen og spred den over bakken foran innleggene. Kut lednings gjerdet i 10-fots stykker, eller tilsvarende to gjerdseksjoner, og stikk det mot stolpen. Bruk stiftpistolen, stift ledningene i innleggene. Stift innlegget i minst tre steder (topp, midten, bunnen) for å sikre at den er sikret. Fortsett denne prosessen til gjerdet ditt er fullført.

Ved å installere et kjedeledd gjerd på egen karakter kan du spare hundrevis eller tusenvis av dollar på arbeidskraft og installasjonskostnader. Et tråd gjerde kan gjøre en rekke ting for å forbedre din eiendom, inkludert å beskytte en hage fra dyr eller forbedre den estetiske appellen av området. Uansett mål er det å bygge et gjerde mye enklere enn du kunne forvente.

Andre artikkelen

Slik dekker gamle fliser
Hvordan måle kvadrater på et tak i taket
Typer House Foundations Med Crawl Space
AC pluggen typer
Slik måler du en Hopscotch Tile Pattern
Hvordan å eliminere lakk lukt
Vakre ideer til flislagt bad
Slik fjerner du en baddusj
Typer av konstruksjonsbjelker og deres bruksområder
Fotovoltaiske takmaterialer
Slik installerer du en Tile Medallion
Hvordan fungerer tenger som et løft?
Hvordan eliminere små stykker av stor keramisk flis
Slik bøyer du rustfritt stålplater
Slik installerer du en Marble Tile Countertop
Hvordan kutte Vinyl Railing
Slik fjerner du knock-out-hull i en granittvaske
Deler av et tak på et mobilt hjem
Hvordan kutte hjørne trimme med en Coping Saw
Slik beregner du vinkler for støping