Slik installerer du Vinyl Wall Covering

Slik installerer du Vinyl Wall Covering 

1.

Hell primeren i en malingbakke og bruk en malingsrulle for å påføre den på veggen. Arbeid i glatte streker for å fylle ut små feil, og hold klæbemidlet fast på vinyl tapetet. Rengjør og tørk skuffen og rullen etter påføring.

2.

Mål og klipp det første stykket vinyl med en skarp verktøykniv og en metallpinne for å styre kuttet, og la 1 / 2 tommers ekstra tapet for å justere for eventuelle feil. Vri brikken over. Hell vinyl lim i malingsbrettet, og legg det på baksiden av brikken med en malingsrulle.

3.

Påfør vinylpapiret på veggen, arbeid fra toppen linje ned. Glatt ut eventuelle rynker eller bobler når du går med en glatt pensel. Vinyl tapet er tykkere enn andre veggbelegg, så børst fast opp og ned og side til side. Klipp neste stykke og støt kantene sammen for å danne en tett, nesten usynlig søm.

4.

Trim av overskudd på bunnen av arkene med verktøykniven når du ' Legg igjen tre eller fire ark. Gjenta trinn 1 til og med 4 til veggen er helt dekket.

5.

Fokuser et sterkt lys på overflaten når du er ferdig. bobler du kanskje har gått glipp av. Punkt dem med en rett pinne og trykk ut luften eller limet som forårsaker boblen.

Tips og advarsler

 • Hvis veggen er litt ut av plumb, la en liten overlapp i øvre hjørner, slik at mønsteret forblir rett og passer riktig.
 • Velg et enkelt mønster for å jobbe med hvis du gjør dette for første gang. Kompliserte mønstre kan være vanskelig å matche riktig, spesielt hvis du arbeider i et gammelt hus der veggene er avgjort og ikke helt firkantede.
 • Vinyl veggbelegg er populære for deres holdbarhet og enkel installasjon. De kommer i mange farger, mønstre og stiler, i brede ruller som reduserer kutting og måling av tid. I motsetning til papir og tekstilbelegg er vinyl vaskbar, noe som gjør det passende for kjøkken og bad som ser tung bruk. Det er også tungt nok til å skjule små feil i gips. Fjern alle tidligere veggdeksler og start med en ren, tørr overflate når du installerer vinylveggdekk.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du herdet veggpanel lim
  Slik fjerner du maskinvare
  Legge flis med skårte vegger
  Hvordan gjøre en eksponert aggregat fullføre på betong
  Definisjon av Light Ballast
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Hvordan lage tregulv på en sirkulær vegg
  Hvordan lage fliser uten grout space
  Hvordan bli med to tinntak
  Hvordan bruke en Horisontal Gipsveggløft
  Den beste måten å isolere et bonusrom over garasjen
  Fakta om kobbertråd
  Slik gjør du tunge- og groovelofter i et hvelvet tak
  Hvordan bygge en soffit
  Hvordan klargjør gipset i kjelleren med stående ark
  Hvordan legge Solid Wooden Floors
  Hvordan bygge et håndverksklær tilpasset hjem
  Slik installerer du dørmontering
  Hvordan kutte en kompositt benkeplate
  Slik fjerner du porselenfliser fra gulvet