Slik installerer du Vinyl Siding Over New Isolation

Slik installerer du Vinyl Siding Over New Isolation 

1.

Ta tak i baselinjen. Bruk et nivå for å bestemme det laveste punktet i huset. Ta kontakt med produsentens instruksjoner og mål opp den angitte avstanden fra dette punktet og merk stedet. Bruk nivået og kalklinjen til å ta en ledelinje.

2.

Fest en Startstrimmel til huset. Startstrimmel er et stykke brettet aluminium som det første kurset på sidepaneler vil hvile. Spik startstrimlen til huset, gjennom den stive skumisoleringen og inn i de underliggende pinnene, med korrosjonsbestandige negler. Kjør startstrimlen langs hele bunnen av huset.

3. Fest innvendige og utvendige hjørnestykker til huset. Det kan bidra til å kjøre krittledelinjer når du fester disse brikkene Vinyl utvides i varme, det er viktig å forlate 1/32 til 1/16 tommer av nagelaksene som er utsatt for å tillate denne bevegelsen.

4. Sett inn J-kanal rundt dører og vinduer, og langs skrå takfelt. Installer undersill trim til undersiden av vinduer og langs horisontale takfelt.

5.

Monter ditt første kurs av sidesporene i startkledningen og kanalene. La u0026 # xBC; tommers mellomrom mellom enden av et panel og enden av kanalen den passer inn i. Overlappe tilstøtende sidespor med minst 1 tommers, og skjær leddene mellom sidekursene med 4 fot.

6.

Monter sidepanelene. Sjekk nivået ditt hver tre eller fire sidekurs. Hvis du finner at din installasjon kommer av nivå, gjør du mindre justeringer over flere kurs, i motsetning til å gjøre en enkelt merkbar reparasjon.

Marker overskytende vinylpanel når du nå dører og vinduer. Bruk tinnskruen til å kutte panelet vertikalt, og verktøykniven for å skille overskuddet bort horisontalt. Bruk et snaplåsverktøy for å slå lugs inn i den øvre kanten av panelet som passer inn i undersill trim. Punch lugs hver 16 inches. Disse lugs vil stikke inn i undersell trim og holde panelet på plass.

8.

Punch lugs i den øvre kanten av panelet langs horisontale takfelt, ved hjelp av snaplås verktøyet. På skrå takkanter, skjær panelet til riktig vinkel og lengde med tinnklemmer.

Vinyl sidespor er et meget populært, økonomisk sidespor materiale. Produktet består av en serie kanaler og trimstykker festet til strukturen. Vinyl sidespor er montert i kanalene og festet i kurs til strukturen. Vinyl sidespor kan installeres over stiv skumisolasjon. Isolasjonen gir den ekstra fordelen av økt energieffektivitet, men den primære funksjonen i dette tilfellet er å skape en konsistent overflate over hvilken sidesporet kan installeres.

Andre artikkelen

Maskinutklippsverktøy
DIY Betongglass-etsing
Slik legger du flisene enkelt
Hva er fordelene med Cork Flooring?
Isolasjonsalternativer for en hulmur
Hvordan å refinfinere en bad fixture
DIY Laminat Wood
Huskonstruksjonsrisiko
Slik kjøper du et modulært hjem
Slik henter du en betongbord
Hvordan male et Powder Room
Slik rammer du en trepinnevegg
Slik installerer uferdige tregulv med jevn retning
Hva er hundedyret gjerde?
Slik installerer du laminert hardt tregulv
Den beste måten å installere tregulv
Betongmåler
Slik remodellerer du en fliseredusj
Hvor stor spredning mellom styrene bør det være når du bygger en dekk?
Slik installerer du en såpefat i flis