Slik installerer du Marble Tile på et tak

Slik installerer du Marble Tile på et tak 

1. Påfør et tynt lag med tynn sett til hele taket der marmorfliser skal installeres, ved hjelp av den flate siden av trowel. Årsaken til dette er å 'brenne inn' tinsettet, eller sørg for at det har bundet seg helt sammen med takmaterialet, og gir en tilstrekkelig bindingsoverflate til marmorfliser.

2.

Påfør et jevnt lag av tynn sett til taket der du skal installere marmorfliser, ved hjelp av din hakkede trowel. Bruk bare nok tynn sett til en flis om gangen til du er sikker på at du kan installere hvert stykke raskt nok for å unngå at tynnsettet tørker opp.

3.

Bruk en tynt lag av tynn sett på baksiden av et stykke marmorfliser, ved hjelp av den flate siden av trowel. Pass på at du har 100 prosent dekning, da dette vil sikre at ryggene til det hakkede, tynne settet ikke vil 'bløde' gjennom til overflaten av marmorfliserne selv, og unngår utseendet på installasjonen.

4.

Sett marmorflisen til ønsket sted. Påfør fast trykk mens du trykker oppover og beveger marmorflisen forsiktig i alle retninger, og sørg for at bindingen med tinnsettet er 100 prosent. Returner den til sin endelige posisjon når bindingen er fullført. Gjenta prosedyren for å installere alle fliser.

Tips og advarsler

 • En typisk 12-til-12-flis krever en 3/8-tommers fliset trowel. Større fliser vil kreve større hakk.
 • Alle materialer og verktøy er tilgjengelige for kjøp eller leie fra din lokale bedriftsforbedringsbutikk.
 • Bruk alltid en hård lue når du installerer takfliser. I tillegg kan sikkerhetsbriller som brukes når du sprer tynn sett på taket, bidra til å unngå øyeskade.
 • Enten du ser på å renovere ditt badloft, legger litt ekstra farge til din inngangsport eller spruces opp ditt kjøkken, jobber en rekke materialer for takapplikasjoner. Å legge marmorfliser til taket ditt, uavhengig av området, kan legge til en dyrket estetikk som ikke bare forandrer tonen i rommet, men varer i årevis hvis den er installert riktig.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
  Leed sertifisering forklart
  Informasjon om innvendige tremøbler
  Kitchen Remodeling Ideas
  Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
  Slik legger du laminatgulv
  Installasjonsinstruksjoner for Vinylgulvfirkanter
  Hvordan lage et rampe for skatere
  Slik fjerner du en nøkkelborekaks
  Slik forsegler du en Travertin Backsplash
  Slik bruker du en Roto-Zip Router Bit
  Hva er Honed Kalkstein Marble?
  Hvordan gjøre en Perc Test
  Betydningen av husrammer
  Modular Log Cabins i California
  Slik fyller du voids under en betongplate
  Slik installerer du glassfiberpanner
  Materialer som brukes til å lage et trundelhjul
  Ideer for en to-bil garasje
  Slik installerer du Allure Tile