Slik installerer du Cove Bottom Wall Tile

Slik installerer du Cove Bottom Wall Tile 

1.

Mål veggen der flisene skal installeres. Legg ut flisene i et område av lik størrelse i en tørr layout for å bestemme passformen, fugemasse og kutt. En tørr layout består av å legge fliser uten mørtel før installasjonen.

2.

Marker fliser som skal kuttes med en rett kant og blyant. Klipp flisene på en våt sag og returner dem til det tørre oppsettet for å dobbeltsjekke passformen.

3. Legg den første kuppen i bunnen av veggen ved spredes en liten mengde lim over området og raker limet med riflet side av trowel til ryggene er jevne i høyden. Trykk cove flisen inn i mørtel og vri den litt på plass. Legg resten av bølgfliser i layouten som er bestemt av tørrformet, og fortsett å legge veggfliser over dem på samme måte.

4.

Tillat mørtel å kurere i 24 timer, og deretter grout veggen ved å pakke fugemasse mellom flisene med en fugemasse float. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp, vær forsiktig så du ikke blir våt eller 'vaske' fugemasse, da dette vil føre til at det mister farge. Tillat fugemasse å kurere i 24 timer.

En cove base kan gjøre en fin overgang fra veggfliser til gulvfliser. Det kan også fungere som et veggbeskyttelsesmiddel mot fuktige svamper eller mopper. Tile cove baser er ofte tilgjengelige med matchende vegg fliser, for å gi et rom en sammenhengende fliser design. Når du installerer noen veggfliser, gir du et flatt og rent utseende ved å installere en flisbunnsplate.

Andre artikkelen

Hvordan håndtere og snekkerarbeid
Hvilke typer materiale brukes til å lage moderne broer?
Lap Siding Vs. Helvetesild
Peis Hearth Stone Ideas
Hvordan bygge Steel Drum BBQ Røyker
Hva er en bærbar båndsag?
Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
Programvare for bygging og estimering av et hjem
Tips om å legge keramisk flis på badmurer
Hvordan finne en remodeler
Slik bruker du en Drill Vice Press
Hvordan bygge Hardwood Gulv
Varmepumpe Vs. Gassovn: Driftskostnader
Slik Vanntett En Meksikansk Tile Deck
Hvordan erstatte smuldrende gips over en peis mantel
Effekten av sveising på høyt karbonstål
Hvordan bygge et effektivt skap
Gassovnsalternativer
Enkel måte å bygge en dekk på
Hvordan lage et lite kjøkken