Slik installerer du Backer Board for Bath Tile

Slik installerer du Backer Board for Bath Tile 

1.

Klargjør badområdet for bakerbrettinstallasjonen. Fest sammenhengende lag med 15 lb. byggepapir over veggen studs, begynner på bunnen av veggene. Fest byggepapiret til veggtappene med en stiftpistol, og sørg for at hjørnene er stramme til rammen. Legg også de horisontale radene på minst tre tommer over rækken under for beskyttelse mot fuktdrenering.

2.

Mål de horisontale veggdimensjonene for det første panelet på bakplaten. Bæreplaten skal passe over hele vegglengden eller kuttes for å ende på en veggkrok for riktig bakside.

3.

Merk dimensjonene som er bestemt i trinn to, hvis mindre enn et panel med full lengde, på begge kantene av bakerpanelet, og koble deretter merkene med en krittlinje. Klipp bakerpanelet på kalklinjen ved hjelp av et verktøykniv eller en sirkelsag med et murblad.

4.

Plasser det første stykket bakerbrett horisontalt over veggen, holdt ca 14 tommer over badekarplattformen eller dusjbunnen. Kontroller at bakpanelplaten er jevnt, og fest den med platen på bakplaten gjennom panelet inn i veggrammen. Skruene bør være avstand på omtrent åtte tommer fra hverandre og drevet flush med paneloverflaten.

5.

Gjenta trinnene to til fire for å installere bakpanelpanelene over området som skal flises. Dekke alle leddene mellom panelene, spenne dem med nettbasert glassfiberfestebånd for å fullføre preparatet til bakplaten for flislegging.

Tips og advarsler

 • Spred en tynn lag av latexmastikk over båndet. Dette vil hjelpe vedheft. La mastikken kurere i 24 timer.
 • Cementbasert bakplate er et hardt og slitende materiale. Det anbefales at du tar forholdsregler for å beskytte badekarets overflater under påføring av bakplaten.
 • Den riktige installasjonen av keramisk fliser i en høy fuktighetstillatelse, for eksempel dusj eller bad, beskytter vegginnleggingen og arbeider for å tette flislaget fra vanninntrengning. Denne beskyttelsen begynner med et sementbakerbrettstråle som keramisk fliser påføres, og den grunnleggende installasjonsprosedyren for bakplaten sikrer en solid base og vanntett tetning for flisene.

  Andre artikkelen

  Hvilke produkter er der for Resurfacing Asphalt?
  Taklampe Installasjonsveiledning
  Hvordan gjenvinne Siding for Remodeling Project
  Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
  Hvordan måle en rang av ved
  Hvordan tegne en arkitektonisk steinmureksjon
  Hvordan grout en Marble Tile Backsplash
  Slik bytter du franske dører med skyvedører
  Lockset Stiler
  Hvordan installere Real Wood Flooring
  Slik dekker du laminat benkeplater
  Krav til lisensiering for solpaneler
  Slik installerer du gulvbelegg
  Hvordan å figur tak singel dekning
  Hvordan bygge 2-ved-4 hylling
  Slik dekker du murstein med flis
  Hvordan Figur for Vinyl Siding
  Hvordan gå grønn med hvitevarer
  Slik installerer du Solar u0026 amp; Vindkraft
  Alternativer til Tyvek