Slik installerer du Armstrong Floor Laminate u0026 Stone Look

Slik installerer du Armstrong Floor Laminate u0026 Stone Look 

Klargjør gulvet

1. Kjøp nok Armstrong laminat til å dekke gulvet i rommet du er gulv, sørg for å legge til en 10 prosent overbelastning. For eksempel, hvis du skal dekke et 10-til-15-fots rom med gulv, trenger du 150 kvadratmeter laminat, pluss 10 prosent, som er 15 ekstra meter. Dette gir deg totalt 165 kvadratmeter gulv som du må kjøpe.

2.

Sett laminatet i rommet du vil dekke. Ikke fjern den fra boksene. La det sitte i minst 48 timer før installasjonen. Dette tillater det å varme opp til romtemperatur og forhindrer laminat fra å bukke.

3.

Kontroller at undergulvet i rommet er rent og fri for støv og rusk. Fjern eventuelle negler fra tregulv og sand ned alle høye flekker. På betonggulv kan du bruke en flytende gulvnivåer til å fylle i daler.

4. Legg ut fuktighetsbarrieren. Dette trinnet er bare nødvendig for betong undergulv. Bruk en fuktighetsbarriere på minst 6 mil for å forhindre fuktighet i å sive opp gjennom undergulvet og skru opp laminatet. Rull barrieren ut for å dekke gulvet. Når to stykker kommer sammen, pass på at de overlapper dem med minst 8 tommer. Tape disse stykkene sammen med duct tape.

5.

Legg opp skumpolstring. Dette går direkte på fuktighetsbarrieren. Skjær dette for å passe. Ikke legg over disse stykkene eller tape dem sammen.

Legge laminatet

1. Legg ditt første stykke laminat i et hjørne av rommet. Arbeid fra venstre til høyre. Bruk fliser eller laminatavstandere for å holde laminatdelen minst 1/4 tommers vekk fra veggene. Dette gjør at gulvet kan utvide seg og trekke seg sammen med temperaturer.

2.

Ta det andre stykket laminat og sett tungen på den smale enden i sporet på den smale enden av det første stykket. Senk sakte laminatet til du hører at det låses på plass. Sørg for å bruke avstandsstykkene for å holde dette stykket den nødvendige avstanden fra veggen.

3.

Ta det tredje bordet og sett det i halvparten. Vri den slik at kuttenden vender mot veggen. Sett tungen på den lange siden av dette inn i sporet på det første brettet. Pek på dette tett på plass med kjøpesenteret. Ved å kutte bordet kan du studere laminatet, noe som gir ditt steinutseende gulv et mer naturlig utseende.

4. Ta ditt fjerde stykke laminat og sett tungen i den lange enden inn i sporet på første og andre brett. Skyv den ned i sporet til den møter det tredje brettet fra trinn 3. Løft forsiktig opp på brettene slik at du kan skyve tungen på dette brettet inn i sporet på det tredje brettet. Legg platene flatt på gulvet igjen og trykk på plass med kjøpesenteret.

5.

Gå tilbake til første rad og legg et annet laminat mot veggen. Gå deretter tilbake til den andre raden og gjenta prosessen fra trinn 4. Fortsett på denne måten, legg et brett i første rad og deretter den andre til du kommer til veggen. Mål og klipp de to endebrettene slik at de passer til en 1/4-tommers ekspansjonsgap. Bruk prybjelken til å kile disse siste brettene på plass.

6.

Fullfør resten av rommet ved å skifte mellomliggende rader. Bruk 1/4-tommers avstandsstykker ved veggene.

7.

Mål og skjær kvart-runden langs hver vegg. Spik det på plass med hammeren og trim neglene. Dette tjener til å holde gulvet på plass og dekke ekspansjonsgapet.

Tips og advarsler

 • Skumplasting kommer i forskjellige tykkelser og styrker, avhengig av din installasjonsbehov. Du kan også kjøpe skumpolstring som følger med en innebygd fuktighetsbarriere.
 • Bruk alltid det riktige sikkerhetsutstyret når du bruker kraftverktøy.
 • Armstrong gulvprodukter er tilgjengelige i tusenvis av stiler å velge mellom som passer inn i de fleste hvert hjem. Selskapet produserer selv et 'steinutseende' som vil gi laminatgulvet utseendet på naturstein. Armstrongs samlingskonstruksjon gjør det mulig å installere et Armstrong-gulv et naturlig valg for do-it-yourselfer.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Sheetrock Rounded Corner Trim
  Hvordan jobbe en Metal Stretcher
  Ting for et kjøkken
  Hjemmelaget vindmølle deler
  Pantry Organizers u0026 Shelving Units
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Utvendig Stone Siding Ideas
  Hvordan kutte metall med karbidssave
  Slik beregner du Rebar
  Typer av beslag for vannledninger
  Hvordan lage en Solar Box komfyr
  Typer av takfelt
  Bambus Gulv og fuktighet
  Skumveggisolasjonsveiledning
  Marmor Tile Skjæreverktøy
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Gulv Installere i uoppvarmet rom
  Slik Level A Sub Surface for Tile
  Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
  Granitt benkeplater