Slik dekker Asbest Gulvfliser Med Keramikk

Slik dekker Asbest Gulvfliser Med Keramikk 

1.

Sett på støvmaske for beskyttelse og kontroller gulvet grundig. Se etter curling kanter eller hjørner og løs eller mangler fliser; asbestfliser er bare trygge og kan dekkes av et annet flislag, hvis de er godt bundet til substratet. Ikke prøv å installere nye fliser over asbest hvis de eksisterende flisene virker løs, støvete eller krøllete; ring et team for fjerning av farlig avfall.

2.

Mål under døråpninger, skap og terskler for å avgjøre hvor tykk den nye flisen kan være. Vær oppmerksom på at ved å legge til nye fliser på toppen av det gamle, dobler du tykkelsen på gulvet. Sørg for at dørene fortsatt kan svinge og terskler fortsatt har klaring når du bestemmer tykkelsen på den nye flisen.

3.

Rengjør gulvet grundig. Fjern voksoppbygging, fett, støv og rusk. Legg merke til at gulvet må være helt rent før nye fliser kan overholdes, eller jobben kan mislykkes.

4. Legg de nye keramiske fliser i et tørt utseende over den gamle gulvet . Legg fliser uten mørtel for å bestemme kutt, fugemasse og plassering av flisene. Legg den første flisen i midten av veggen lengst fra døren og de neste flisene jevnt til hver side for å sikre en jevn installasjon.

Marker fliser som skal kuttes med en våt sag og returnere dem til den tørre utformingen. Dobbeltklikk plassering av flisene, og at alt asbest er helt dekket av de nye fliser.

6.

Påfør en liten mengde tynnsett på gulvet og hakk trowelen gjennom mørtelet til ryggene er jevne i størrelse. Trykk fliser i tinsettet i samme rekkefølge bestemt av tørroppsettet. Vri hver flis på plass litt for å sikre et godt bånd med substratet.

7.

Tillat tynnettet å kurere i 24 timer og grout deretter flisene ved å pakke leddene med fugemasse bruker grout float. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp, vær forsiktig så du ikke blir over-våt, eller 'vaske', fugemasse da dette fjerner farge. Tillat fugemasse å kurere i ytterligere 24 timer før du går på gulvet.

Gamle linoleumfliser med asbest finnes i kjellere, garasjer, innkjørsler og bad i mange eldre boliger. Mens disse fliser er trygge hvis de er igjen alene og intakte på gulvet, og ikke kommer løs, kan de se utdaterte eller snuskete. Forutsatt at flisene fortsatt er godt festet til underlaget, kan de legalt dekkes av et annet materiale som keramiske fliser. Tetning i gamle asbestfliser med keramikk kan gi et gulv et friskt og trygt nytt utseende.

Andre artikkelen

Materialer som trengs for å ombygge et hus
Hvordan lage molding på kjøkkenskap
Fordeler med Melamine Kjøkkenskap
Verktøy for å bygge et hus
Hvordan bruke konstruksjonslim
Slik bytter du en benkeplate
Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
Slik legger du Red Oak Gulvbelegg
Hvordan måle en smijerns dør
Hvordan finne en Louisiana Mason
Slik planlegger du en bærbar bygning
Radiant oppvarming problemer
Slik kjøper du eksisterende husplaner i Sør-Florida
Hvordan gjenopprette en dekorativ peis
DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan
Hvordan komme til tregulv under dørjambs
Slik grader du for å legge bakgjerder
Hvordan påføre Gips med tape og mudder
Polyester Vs. Glassfiberisolasjon
Hvordan lage Vinyl fliser med keramisk fliser i døråpninger