Slik avslutter du Sheetrock

Slik avslutter du Sheetrock 

1.

Først må du påføre søm og tape på sømmer. Begynn med å bruke en stor mengde av gjørme til din 3 ' trowel og kjører en tykk linje av slam langs sømmen. Pass på at du bruker nok til å fylle sømmen. Du bør også ha nok slam på hver side av sømmen (ca. 2 'på hver side) for at båndet skal feste seg.

2.

Start fra toppen av sømmen , løp båndet ned i sømmen til gulvet. Båndet skal være rett uten bobler. Ta din 12 ' trowel og glatt båndet ned fra toppen. Du vil få mye overskytende gjørme som kommer ut fra under båndet. Bare legg det i skuffen din.

3.

Nå da tapen er glatt, ta din 12 ' trowel og påfør et meget tynt lag av slam over båndet. Det tynne laget av gjørme bør være rundt 12 til 15 tommer bredt og sentrert over båndet. Forsikre deg om at du ikke har mye overflødig gjørme, fordi det vil gjøre det vanskelig å slipe. For å gjøre hjørner må du bruke lera på samme måte, men skru opp båndet slik at det passer inn i hjørnet. For ytre hjørner (kanter) Du trenger en plast- eller aluminiumsdeksel til kanten. Bruk et tungt lag med gjørme for at kanten kan passe og stikke over hjørnet, deretter tape og slam over toppen av stykket.

4. Etter at du har gjort alle sømmer, ta din 3 'trowel og bruk en liten mengde mudder over alle skruer eller spikerhull. Slip slammet ned og fjern alt overskudd mens det fortsatt er våt. Du vil ha nok leire for å fylle neglhullet, men fortsatt ha en jevn overflate på gipset.

5.

Tillat at slammet tørker i to dager før sliping.

p> 6.

Når slammet er tørt, bruk en slynger med svinghodet for å fjerne tørr overflødig gjørme og lage en jevn overflate. 100 grit sandpapir er et godt valg. Sand de tøffe kanter av tørket gjørme for å gjøre en jevn, fjærtransport mellom blanke gips og mudder / tape. Dette bildet viser ujevne og ujevne kanter.

7.

Dette bildet er slam etter at det er slipt og glatt. Legg merke til at det ikke er røde kanter på slammet. Når du har slipt, bruk en grov bruksbørste for å fjerne støvet fra veggene.

8.

Gjenta muddingprosessen over alle sømmer, hull og hjørner (ikke legg til mer tape denne gangen, bare gjørme). Sand alt igjen etter to dager og støvvegger igjen med penselen. Gjenta slam og sandprosessen vil sikre en jevnere finish.

9.

Du er klar for primer og maling. Pass på å velge en tykk primer og påfør mer enn ett lag for å skjule eventuelle mangler.

Tips og advarsler

 • Bruk en primer som er laget for tett gips
 • Bruk en skummaske når du slipper!
 • Nå som du har hengt gipset ditt, er det tid til å gjøre det sømløst og forberede det på maling. Her er det å lure, sand og primer din røde arkplate eller gips.

  Andre artikkelen

  Typer ledd i konstruksjon
  Slik reparerer eller erstatter vaskenrørrørene
  Slik legger du på tregulv
  Tile Demolition Tools
  Slik fjerner du mal fra konkrete trinn
  Instruksjoner for Cinder Block Wall
  Slik bygger du en dekkstanghåndtak
  Slik installerer du Double Stick-teppe
  Slik installerer du badet Beadboard
  Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
  Slik installerer du Stor diameter Tapcon
  Liste over verktøy for bygging
  Ståldekk Taktyper
  Hvordan lager jeg en beholdervegg med tre?
  Titan skjæreverktøy
  Hvordan lage et kjøkken og spisestue
  Husets designkrav
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash
  Miljøstøtte til energieffektiv Windows