Slik anker du en kjøkkenøye

Slik anker du en kjøkkenøye 

1.

Bestem det nøyaktige stedet i kjøkkenet ditt hvor du skal sette din øy. Bestem den nøyaktige størrelsen på basen på øya du har valgt. Sett øya på stedet der den er permanent plassert.

2. Bruk pennekanten og merk ytre kanten av øens base på kjøkkenets gulv. Legg øya på sin side og måle tykkelsen på treet som brukes til basen. Mål tykkelsen på innsiden av linjen du har trukket på gulvet.

3.

Bruk de nye merkene til å tegne linjer som representerer den indre grensen på øens base . Skjær to-fire-fours i lengden. Bruk borren med skrutrekkerfeste og 3-tommers skruer for å feste to-fours til gulvet i henhold til linjene du nettopp har tegnet.

4.

Sett øya over de to -by-fours sikret til gulvet. Ved å bruke 3-tommers skruene sidelengs gjennom øya, legg øya til to-fire-fours.

Kjøkkenøyene gjør et flott tillegg til kjøkken, uansett om du gjør ombygging eller bygger nye. Det spiller ingen rolle om du lager din egen kjøkkenøya, eller hvis du har funnet en som passer til din smak for å kjøpe på en butikk eller en boligforbedringsbutikk, må du definitivt finne ut hvordan du kan forankre øya til gulvet. Oppgaven med å forankre kjøkkenøya til gulvet er ganske enkelt og kan være ferdig, selv med hjemmebyggende nybegynnere.

Andre artikkelen

Solpaneler Vs. Grønne tak
Hvordan å fullføre en kork gulv
Slik bruker du en ringtestindikator
Hvordan lage fliser over emaljefarge
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Slik installerer du en Chipboard Floor
Slik installerer du Vent Pipe Flashing
Kjøkkenoppsettverktøy
Informasjon om taktekking
Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
Vanity Backsplash Ideas
Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
DIY Kits til Reface Kjøkkenskap
Slik installerer du flis på et treflate
Slik fjerner du Vinyl Wallpaper u0026 Backing
Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Hvordan å refinfinere melamin skap
Hvordan Dovetail en huslogg
Slik setter du en ringboringsmåler
Hva er polymerbetong?