Slik Sand u0026 Polere et gulv

Slik Sand u0026 Polere et gulv 

1.

Ryd opp et hjørne av teppet eller linoleumet. Teppet eller linoleumet skal festes fast, så bruk et nyskapende verktøy som en skrutrekker eller en solid smørkniv for å jobbe på kanten av teppet. Skal teppet opp fra gulvet. Dette kan gjøres med bare hendene, men det tar litt muskler. Fjern overlegget under teppet eller linoleumet med samme prosess.

2.

Fjern eventuelle stifter eller negler som ble brukt til å holde teppet eller linoleum på plass på kantene på rom. Stifter kan priest fra veggen med skrutrekker eller smørkniv, og neglene kan fjernes med en hammerklo.

3.

Bruk en spikerpunch til å slå ned alle De synlige neglene i de synlige tregulvene. Neglene skal bare ligge litt under gulvflaten.

4.

Fyll de små innsnittene over neglhodene med tømmer som matcher fargen på tregulv. Bruk en kittkniv til å fylle området inn. Det er greit hvis noen kitt slutter på gulvet. La kittet sitte til det er tørt. Tørketiden er avhengig av type kitt og er vanligvis oppført på kittbeholderen. < /p>

5.

Sand hele overflaten av gulvet. Dette kan gjøres ved å bruke en trommesanderskytter, som kan leies fra oppussingsbutikker, eller for hånd. Hvis du bruker en trommesanderen, følg instruksjonene for den spesifikke sanderen. Bruk grovt sandpapir og kjør maskinen i diagonale passerer over planker.

Bruk grovt sandpapir til å snu hjørner og kanter av rommene for hånd. Sand gulvet til tregulvet er synlig og plankene er glatte.

7. Gå over hele overflaten av gulvet igjen med medium- Slip eller støvsug støvet fra gulvet når du er ferdig med å slipe.

8. Vask gulvet med en smørefjernende rengjøringsmiddel til å rengjøre gulvet. Fjern alt smuss og olje. La gulvet sitte til helt tørr. Dette kan ta opptil 24 timer.

9.

Påfør tetningsmaskinen på gulvet ved hjelp av en lambswool applikator og gå med kornet av treet. Bruk en pensel for å få hjørner og kanter på rommet. La selfangeren tørke i 24 timer. Påfør et annet lag og la det tørke i 48 timer.

10.

Kjør et gulvpolermiddel over hele overflaten av gulvet. Poleringsmaskinen buffer rommet slik at selfangeren skinner.

Hvis du vil drastisk endre utseendet til et rom, er det en måte å endre på gulvets gulv. Mens teppe og linoleum er typiske gulvbelegg i mange boliger, er gulvet under det teppet eller linoleum ofte tre. Bytt gulvbelegg til hardved, du trenger ikke nødvendigvis å legge nye treplanker. Hvis tregulvet er i skikkelig stand, kan du sand og polere det eksponerte gulvet.

Andre artikkelen

Slik installerer du marmor benkeplater
Hvordan kutte keramiske fliser med en vinkelsliper
Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver
Pleie av propan fakkel tips
Hvordan finne de riktige baderomsarmaturene
Railings Ideas
Slik fjerner du et rustfritt stålrør
Homebuilder Grants
Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Hvordan tørke Wood Faster
Programvare for husmalingsideer
Slik bytter du innfelte lys med flush-mount-belysning
Slik installerer du massive tregulv i kjelleren
Slik bruker du en poleringssten til glatte granittkanter
Slik limer fliser til en vegg
Slik installerer du gulvplanker
Hva er plastrør klassifiseringer?
Typer av singelsidig sidespor
Kitchen Design Ideas Online