Skjære Crown Molding på Cabinetry

Skjære Crown Molding på Cabinetry 

1.

Mål lengden og dybden på kabinettet og merk dine støpestykker. De nøyaktige målingene skal merkes langs underkanten av støpingen, da toppkanten blir lengre etter kuttet og strekker seg utover i åpent rom.

2.

Juster støpningen mot den bakre gjerdet av miter sagen. To flate mellomrom er på undersiden av støpningen. Foten vil etter hvert ligge flush mot veggen og skulderen vil ligge flush mot taket. Vri støping opp ned, slik at foten er mot bakre gjerdet og skulderen er flatt på bordet.

3.

Sett gjæringssagen til 45 grader. Arbeid på høyre side av støpestykket, sving saga til venstre og begynn kuttet på merket i bunnen. I denne retningen er kanten som presses mot bakre gjerdet. Kutting av høyre side av støpningen med en sving til venstre danner et høyre hjørne.

4.

Juster en ny, målt støpegods i gjæringsboksen. På nytt, skru den opp og ned og sørg for at fot- og skulderplassen står fast mot bakre gjerdet og bordet. Sving sagen til 45 grader til høyre og arbeid på venstre side av støpningen (i forhold til posisjonen din). Begynn kuttet ved markeringen på nederste kant. Kutting av venstre side av støpningen med saga 45 grader til høyre gir deg et hjørne på venstre side. < / p> Den gode nyheten er at kutting av krokforming til et skap er ikke vanskeligere enn å kutte støpegods for et rom. Den dårlige nyheten er å kutte kroneforming er vanskelig å mestre for noen mennesker. Nøkkelen er å måle to ganger og kutte en gang. Du trenger ikke en fancy kompresjonssag eller en trebearbeiding butikk i garasjen. En standard miter sag (selv en manuell en) vil gjøre trikset, og kabinetthjørnet er trolig mer perfekt firkantet enn hjørnet på rommet ditt, så det er faktisk lettere å få et ordentlig kutt som passer pent og beautifies skapet ditt enn det er å aksentere spisestuen din.

Andre artikkelen

Ulike typer stålkonstruksjoner
Grønne produkter og teknologi
Hvordan kutte perfekt miter for støping
Slik bytter du speilvendte skapduker
Slik Remodel Oak Trim
Verktøy for å lage en dør
Utvendig hjemme design ideer
Betongteller og stråling
Slik installerer du en keramisk dusj
Soverom Remodel ideer med en TV
DIY Gjør en forlengelseskabel for sveisere
Hvordan å refinde bøk tre etasjer
Hvordan bygge et thailandsk hus
Slik matcher takselen til husfarge
Hvordan bygge en skjult pistol trygg
Installasjonsinstruksjoner for baderomsvann
Hvordan bygge et komposterings toalett
Utendørs Wood Furnace Fakta
Typer Gate Locks
Slik beregner du solpanelstørrelse