Pleie av propan fakkel tips

Pleie av propan fakkel tips 

Lagring

Når du lagrer din propanlommelykt, bør du sørge for at du holder sylinderen oppreist. Hvis den forlater eller vrider den, kan den føre til gassoppblåsing, og det kan også skade sylinderen, som allerede er under stor press.

Bevissthet

Vær oppmerksom på hvor propanlampen er til enhver tid og bruk den ikke på eller i nærheten av materialer som kan ta brann. Før du tenner din propan lommelykt, må du sørge for at du ikke lukter lukten av butan eller propangass hvor som helst. Denne typen gass er tyngre enn luften, så det vil være flatt i nærheten av bunnen av gulvet.

Inspeksjon

Kontroller at sylinderen er skadelig eller skadelig før du bruker den. Se etter korrosjon på fotringen, skade på ventilen eller skade på kragen. Alle disse tegnene kan bety at propanlampen ikke lenger er trygt å bruke.

Kontrollerer lekkasjer

Lag en blanding av oppvaskmiddel og vann og legg den på utsiden av tilkoblingene og beslagene. Se dem nøye, og hvis du merker at det er noen bobler som beskjærer, betyr det at det er en slags luftlekkasje. Hvis du kan skille mellom lekkasjer, er det på tide å bytte ut propanlampen.

Riktig slukning

Når du er ferdig med å bruke fakkelen, slår du av sylinderventilen, som reduserer gassstrømmen til hodet. La gassen brenne ut, i stedet for å slukke den. Dette vil hjelpe deg med å unngå at gassen sparker for kraftig neste gang du bruker din propanlommelykt. En propan fakkel kan brukes til alt fra lodding til hjemmet vedlikehold, og hvis du holder en i huset, må du ta godt vare på det. Propan er en brannfarlig gass, og uforsiktig handling kan føre til ulykker. Heldigvis er omsorg for en propan fakkel ganske grei.

Andre artikkelen

Hvordan Bytte En Keyless Chuck på en DeWalt Battery Drill
Hvordan ramme en døråpning i en eksisterende studvegg
Slik installerer du spansk flis
Maskinverktøy og utstyr
Hvordan å refinfinere gulv
DIY Betong Etse Stain
Slik lager du trægulv for sliping av løse brett
Slik remodeler du et bad uten separat badekar
Hvordan legge Vinyl Tile på Betong
Slik filtrerer luftkondisjoneringsventiler
Slik installerer du nye dørlås
Lett å montere metallskur
Slik rammer du en dørhode
Slik installerer du flis på et ujevnt gulv
Takflisfarger
Hvordan kutte en Jig for Vinyl Siding
Betongbordsverktøy
Slik installerer du innendørs / utendørs teppe
DIY Badestamp Barriere
Slik installerer du Wire Mesh for å beskytte Sheetrock