Plastic Molding Vilkår

Plastic Molding Vilkår  Det er mange elementer i vårt daglige liv som er laget av plast. De fleste plastprodukter har gått gjennom en plastprosessprosess. Mange mennesker knytter bilder av gnister som flyter og rødt, varmt metall med sveiseprofilen. Imidlertid kan plast sveises. Det finnes ulike typer plast-sveisemetoder som brukes under plaststøping.

Kontakt Sveising

Oppvarmede verktøy brukes i kontaktsvetsing. Pinchers blir oppvarmet og deretter påført plastene som må støpes sammen. De to stykkene av plast presses sammen av de oppvarmede klemmene. Når varmen overføres fra de oppvarmede klemmene til plasten, blir plasten myk og forme sammen. Når plasten er blitt klemt, må den avkjøles for å gjøre båndet permanent.

Høyfrekvens sveising

Elektromagnetiske bølger brukes når du bruker høye frekvenser for å støpe plast sammen. Disse bølgene arbeider med kjemiske egenskaper som er unike for plast. Resultatet er en mykgjøring av plastmaterialet ettersom den elektromagnetiske bølgen får plasten til å varme. Plastet begynner deretter å strømme sammen i formen for å bli et stykke støpt plast.

Varmplatesveising

En plate som matcher formen på skjøten som må sveises, brukes i varmesveis sveising. Kokeplaten er plassert mellom plaststykkene som må støpes sammen. Endene holdes opp til kokeplaten til de blir myke og begynner å smelte. Varmeplaten blir deretter fjernet og plaststykkene presses sammen. De to plaststykkene må holdes sammen til plasten har avkjølt og bindingen mellom de to plastbitene blir permanent.

Induksjonssveising

Induksjonssveising oppvarmer det stykket som sveises ved hjelp av elektromagnetisk induksjon. Når du bruker induksjons sveising mens du arbeider med plast, er det nødvendig å plassere magnetisk materiale i plasten som vil sveises sammen. Brikken som blir oppvarmet gjennom elektromagnetisk energi, blir varm og binder sammen plastplastene. Da varmen er tapt fra metallforbindelsen som ble plassert i plasten, blir plastforbindelsen myk og strømmer sammen i ett stykke.

Andre artikkelen

Dekkdesign Prosjekter
Slik farges Seal Grout
Slik fjerner du akrylmaling fra en dusj
Grunnleggende loddeinstruksjoner
Instruksjoner for installasjon av utskiftningsvinduer
Hvordan kutte og installere dørkledning
Slik installerer du en liten brennende brennende ovn
Hvordan lage en bygningsstiftelse
Gipsveggutstyr og verktøy
Hvordan binde små høbaler
Slik sikrer du en Mag Drill
Kan du male Termofoil kjøkkenskap?
Typer av stein for bygghus
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
Slik installerer du en sokkel over en flisegulv
Hvordan kutte Preformed Laminate benkeplater
Slik forsegler du et keramisk gulv
LEED sertifiseringsalternativer
Slik bytter du en belte på en Sears 3 Belt Sander
Gilpin Aluminium Rail Installasjon