Når skal du bruke betong og mursteinsealer

Når skal du bruke betong og mursteinsealer 

Nytt betong og murverk

Ny betong og murverk krever tid for å herdes. I løpet av denne tiden kommer fuktighet ut av betongen slik at betong eller murverk kureres og blir tett. Ifølge Chris Sullivan, ConcreteNetwork.coms tekniske ekspert, bør ikke ny betong forsegles før den har herdet i minst 28 dager. Mange entreprenører forsegler imidlertid ny betong etter sju til 14 dager.

Eksisterende betong og murverk

Eksisterende betong og murverk kan til enhver tid forsegles. Betong eller murverk skal være rent og tørt og fri for oljeplaster og løs jord. Før forsegling repareres sprekker i overflaten eller mørtelet med et epoxy-sprengstoff og får tørke i henhold til epoksyprodusentens anvisninger.

Typer av tetningsmidler

Åndbar betong og murstein tetningsmiddel gjør det mulig for betongen å slippe ut damp på grunn av fuktighet som siver opp gjennom betongen fra bakken. Denne typen betong- og muretetningsmiddel er foretrukket for betong utsatt for frysing og opptining.

Ikke-pustende betong og murverk tetningsmiddel skaper en ugjennomtrengelig barriere på betong eller murverk. Denne typen betongforsegling er bedre egnet til innendørs betong eller murverk og til utvendig betong eller murverk som ikke er utsatt for frysende temperaturer. Hvis fuktighet blir fanget under et ikke-pustende betong- eller muretetningsmiddel og deretter utsatt for frysende temperaturer, vil betong eller murverk knekke og til slutt begynne å flake nær overflaten.

Tetningsmidler kan reagere annerledes med forskjellige betong- eller murverk. Noen tetningsmidler reagerer med fargestoffer, fargestoffer eller overlegg, noe som resulterer i groping, misfarging eller blødning av farger. Så det er viktig å velge et tetningsmiddel som er kompatibelt med betong eller murverk. Ofte er det best å velge tetningsmasse som anbefales av produsenten av spesialbetong eller murverk. Hensikten med betong og murverk selfangst er å beskytte betong mot å absorbere vann og flekker. Forskjellige typer tetningsmidler brukes til forskjellige miljøer. Åndbar betong og murverk tetningsmidler reduserer absorpsjon av fuktighet fra overflaten samtidig som dampen stiger ut av betong. Ikke-pustende betong- og mursteinforseglere forhindrer opptak av overflatevann og ikke la damp komme opp fra betongen.

Andre artikkelen

Hvordan reparere Wallboard rundt et dusjhode
Slik installerer du et drop-tak når du ikke er en ekspert
Kjeller Building Options
Lag ditt eget gråvann, tørk, vel 55-gallon trommel
Bytte ut en pre-Hung dør
Form Making for Betong Trapper
Nivåmålingsverktøy
Slik installerer og trimmer støpehjørner
Metal Carports u0026 Barn Strukturer
Hvordan å bytte et baderom formica benkeplate
Wood Countertop Edging
Hvordan bygge en murstein skorstein i et murstein hus
Tregulvfakta og informasjon
Hvordan limes på en plast takmedaljong
Hvordan å skarpe kappetablettsagblad
Residential taktekking alternativer
Hvordan å fullføre laminatgulv
Slik strammer du boltene
Slik sammenligner du kostnaden for Stucco med Cement Siding
Instruksjoner for betjening av gaffeltruck