Lagringsenhetshemmeligheter

Lagringsenhetshemmeligheter  Enten du beveger deg, ombygger eller bare trenger et sted for å holde noen av dine ting, gir lagringsenheter deg et praktisk sted å gjøre nettopp det. Se opp 'lagringsenheter' på din favoritt Internett-søkemotor, og du vil finne at det er tusenvis av steder, priser, størrelser og typer lagringsenheter. For å velge den beste lagringsenheten for deg, må du beholde lagringsplass Enhetshemmeligheter i tankene.

Størrelse

Det er en stor ting du må bestemme før du går ut og får deg en lagringsenhet: Hvor stor en lagringsenhet trenger du. Det første spørsmålet kan besvares ganske enkelt av hvor mange ting du må lagre. Hvis du remodellerer ett rom i hjemmet ditt og du bare trenger å lagre varene i det ene rommet, trenger du en liten, muligens 5 fot med 5 fot lagringsenhet. Hvis du flytter , eller ombygging hele hjemmet ditt, og du har et ganske stort hjem, kan du trenge en virkelig stor lagringsenhet, muligens en 10 fot med 30 fot lagringsenhet eller større. Hvis du får en lagringsenhet som er for liten, så vil ha det vanskelig å sette inn alle elementene dine og til og med risikere å skade noen av dem. Hvis du får det en lagringsenhet som er for stor, vil du kaste bort pengene dine, siden større lagringsenheter vil koste mer penger.

Selvoppbevaring

Når du har bestemt deg for hvilken lagringsenhet du trenger, må du nå finne ut hvilken type lagringsenhet vil være best for deg. En lagringsenhet for lagringsplass er langt den mest populære og har eksistert lenger enn noen annen type lagringsenhet. En selvoppbevaringsenhet er vanligvis plassert i et lager for selvoppbevaring. En av de største fordelene med selvoppbevaring er at du kan komme og gå som du vil. Å ha denne evnen betyr at du ikke må sette alle dine ting i lagringsenheten på en gang, du kan ta deg tid og ta med ting inn eller ut etter behov. Den største ulempen for selvoppbevaring er at du faktisk må gå

Bærbar lagring

Bærbare lagringsenheter løser det største problemet med selvoppbevaring, og det er den største fordelen. Med bærbar lagring kan du ha lagringsenheten , mest sannsynlig en intermodell eller fraktbeholder, droppet hjemme hos deg. Det bærbare lagringsfirmaet vil til og med forlate beholderen i oppkjørselen din eller hjemmet ditt, slik at du kan fylle det opp når du er på ferie. Så når du er klar, kommer de og tar den opp og tar den til lageret. Endelig, og dette er den beste funksjonen, hvis du flytter, selv om det er til en annen stat, vil det bærbare lagringsfirmaet levere Lagringsenheten din til ditt nye hjem, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hvordan du får ting fra ett sted til et annet. Den største ulempen for bærbare lagringsenheter er at du ikke har tilgang til dine ting en gang i lageret, slik du gjør med selvoppbevaring.

Andre artikkelen

Hvordan sette ned en laminat tregulv over en ny tre underlag
Hvilken temperatur er for kald for utvendig maling?
Brannhemmende behandling for tre
Hvordan lage en garasjeplass
DIY Bygg en hardt oppbevaringsboks
DIY Commercial Flooring
Hvor å kjøpe Pavers for en kjørebane
Slik bruker du en snekkerens nivå for å måle
Hvordan markere et gulv for vinyl
Slik Hang Barn Dørspor
Slik legger du et tegn til betong ved hjelp av Tapcons
Hvordan å bore et hull i en metall stud
Coffered Ceiling Finishing Ideas
Slik installerer du en drenekurv i en akrylvask
Hvordan hente en stemplet betong gangvei
Slik installerer du laminatgulv rundt en stein peis
Slik feilsøker du en mikrometerskruvemåler uten feil
Kjøkken Backsplash Ideer for Glassfliser
Slik installerer du et uttak i gulvet
Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring