IPE Tongue u0026 Groove Flooring Installasjonsinformasjon

IPE Tongue u0026 Groove Flooring Installasjonsinformasjon 

Forberedelse av innvendig installasjon

Forberedelse av innvendig gulv krever fjerning av alle bord og dørrammer, vær forsiktig så du ikke skader dem. Re-installasjon av lister er lettere hvis de er ubeskadigede. Undergulvet må være dekket med gulvunderlagspute. Disse pads er vanligvis .03 til .06ml polyetylen, eller .03 til .06ml kork. Du kan få polstring fra gulvbelegger når du kjøper gulvet. La et gap av u0026 # xBC; tommer mellom pute og vegger for ekspansjon.

Interiørinstallasjon

Installasjon av Ipe-tunge-og-groove gulv er enkel. De enkelte gulvstykkene passer sammen og klikker på plass med svært lite kraft påført. Begynn installasjonen i et hjørne av rommet, og sett de enkelte stykkene sammen fra ende til slutt til raden er ferdig. Fordi Ipe er veldig hardt og raskt vil kaste et normalt sagblad, kutte de enkelte brikkene etter behov med lengde ved hjelp av et diamant-tippet sagblad. Begynn den neste raden ved å kutte av 12 inches fra slutten av det første stykket. Dette vil forskyve leddene mellom brettsender på nærliggende rader. Fortsett på denne måten til gulvet er installert. Hvis du forlater et mellomrom mellom gulv og alle vegger, kan gulvene utvides og samsvare med variasjoner i temperatur og fuktighet.

Utvendig installasjonsforberedelse

Forbered dekkstøttestrukturen for installasjon ved å sikre at alt Tidligere festemidler har blitt fjernet. Fordi utvendig klasse Ipe tunge-og-sporet terrassemateriale er typisk produsert som 1-tommer-for-4-tommers brett, må dekkbjelkene installeres 16 tommer fra hverandre i stedet for den vanlige 24 tommers fra hverandre. Ekstra bjelker bør installeres etter behov for å få 16-tommers avstand.

Utvendig installasjon

Eksternt Ipe-tunge-og-groovedekk er installert direkte på dekkbjelker; ingen undergulv er nødvendig. Legg et '# ~' mellomrom mellom den første raden av dekk og siden av strukturen ved siden av dekk. Begynn installasjonen ved å montere endene på dekkplankene på en komplett rad sammen og plasser hele raden på plass før du fester platene til bjelkene. Bruk kun rustfritt stålskruer for å feste Ipe dekkplater fordi alle andre metaller reagerer på tannsyre i treet, som misfarger treet og ødelegger festene. Forboring av brettene for skruene hindrer brettene i å sprekke. Neste rad av dekk er installert ett bord om gangen ved å montere brettet på brettet inn i sporet i forrige rad. Bordet festes til bjelkene med skruer. Endene av brettene kalles stussender, og skjøten mellom to stussender er kalt en støtfeste. Ikke la tilstøtende rader ha støtfuger på samme bjelke. Ipe wood er det kommersielle navnet på Tabebuia, et slektsslag som finnes i Sør-Amerika. Attributene til Ipe (pronounced ee-pay) gjør det ideelt for gulv. Noen ganger kalt ironwood, er Ipe ekstremt sterk og motstandsdyktig overfor naturlig forfall og termitter. Den har en brannkarakterighet som tilsvarer betong og er produsert for innendørs og utendørs bruk. Produsenten lager en låsende tunge i den ene enden og en sidekant av hver plank, og en låsespor i motsatt ende og motsatt sidekant av planken. Planker passer sammen ende-til-ende og side til side.

Andre artikkelen

Slik lager du trægulv for sliping av løse brett
Wire Cutting Tools
Hvordan påføre en venetiansk gips finish over eksisterende malt tørrvegg
Hvilke funksjoner øker verdien av mitt hjem?
Utviklet Hardwood Flooring FAQ
Skal jeg bruke en dampbarriere for Sunroom Tile?
Hjemmelaget Solar Pool Heater
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Tips om Metal Siding Installasjon
Hvordan bygge finér steinvegger
Slik løser du 18V Ryobi batterier
Grønne gulvmaterialer
Slik låser du opp en dørbryter
Fordelene ved O-Type Kjele Design
Slik legger du til Pavers Over Concrete Thinset
Slik installerer du Armstrong Linoleum
Hvordan måle en dørstopp
Tips om gulvutjevning
Hvordan male Laminat bad tellere
Wood Cutting Hand Tools