Hvordan velge riktig kjøkkenvask

Hvordan velge riktig kjøkkenvask 

1.

Pass på den samlede designen - Ideelt sett skal de tre hovedelementene i ditt nye kjøkken - benkeplater, skap og vasken - velges sammen. I tillegg til estetiske hensyn, vil vasken du velger bestemme størrelsen på skapene under og størrelsen og utformingen av benkeplaten som omgir den. Det visuelle elementet er imidlertid viktig. En slank og moderne design med alle de nyeste apparatene i rustfritt stål vil trolig være best matchet med en stor, vinklet rustfritt stålvaske, men for de som installerer slående benkeplater av granitt, kan en steinvask være et bedre valg for å holde det totale ' ; se u0026 quot; Flytende.

Bruk - Når du velger en ny kjøkkenvask, må du ta hensyn til hvordan og hvor mye det er sannsynlig å bli brukt. Selv om flertallet av kjøkken i disse dager inkluderer oppvaskmaskiner, må store gryter og panner fortsatt vaskes for hånd, så hvis du lager mye, må vasken du velger, være stor nok til å imøtekomme dem.

A Antall kjøkkenremodeller har nå mer enn en vask for ekstra funksjonalitet. En separat bar synke nær et område utpekt for å underholde i et åpent kjøkken er et populært valg som partiet synker som dukker opp i designmagasiner overalt.

Det er også spørsmål om å velge for den mer tradisjonelle dobbel vask eller gå for en stor, åpen singelvask. Doble vasker var gode i dagene da servantene satte den ene siden for å suge, men med en oppvaskmaskin installert for å ta vare på flertallet av platene, brillene og bestikket, trenger du virkelig den funksjonaliteten i ditt nye kjøkken? En dobbel vask som har en stor side for å vaske og en mindre side for oppgaver som salatprep er et annet alternativ du kan vurdere.

3.

Materiale - Borte er dagene da en villaeiere hadde bare to valg - rustfritt stål eller støpejern - når det gjaldt å velge materialet deres kjøkkenvask ble laget av. Rustfritt stål er fortsatt den mest brukte metallvasken, men du kan også finne modeller som er laget av nikkel, kobber og messing.

Kobbervasker spesielt blir stadig mer populære, men hvis du velger det alternativet sørg for at vasken er sveiset ikke loddet, ettersom en loddetrommel synker i leddene og ende opp med å se ganske stygg etter en relativt kort tid.

Glassvasker er et annet designalternativ du kanskje ikke har vurdert . Noen av de som er tilgjengelige i dag, ser helt spektakulære ut, men kan ikke være det beste valget for en kjøkkenvaske som sannsynligvis vil se tung trafikk.

Når du velger en kjøkkenvask å være en del av ditt kjøkkenoppussingsprosjekt, gjør du det ikke vær redd for å spørre deg om kjøkkenoppussingskontraktør for råd. De bør være oppdatert på de nyeste trendene, og vil kunne hjelpe deg med å bestemme hva som er det beste alternativet for deg.

Du har plukket opp benkeplaten, skapstilene, det ideelle kjøkkengulvalternativet, faktisk har du valgt alt - unntatt kjøkkenvasken. Her er noen tips som hjelper deg å velge den perfekte vasken til ditt nye kjøkken.

Andre artikkelen

Hvordan installerer jeg Titan laminatgulv?
Hvordan å forberede seg på å installere et utendørs boblebad
Slik installerer du en tetningspakning på en dør
Slik retter du en betongplate som ble høstet uten en dampbarriere
Hva er fordelene med halmbaljekonstruksjon?
Hvordan Nail Bamboo Gulv
Slik legger du Blacktop
Slik rengjør du temperert glass
Typer av avløp for fliser når man bygger et hus
Hvordan sikre Romex
Slik fjerner skapet dører for å skape plass
Slik deaktiverer du automatisk flush på toaletter
Slik installerer du laminatgulv over linoleum
Hvordan bruke en Yellow Miter Box
Liste over materialer som trengs for å installere Vinyl Siding
Hvordan bygge en mantel i en murstein peis
Instruksjoner for Cinder Block Wall
Hvordan Trim Asfalt Shingles
Slik installerer du Bifold Closet Dører på laminatgulv
Hvordan lage en logg hjemme på nettet