Hvordan velge en backsplash for kjøkkenet ditt

Hvordan velge en backsplash for kjøkkenet ditt 

1.

Start med å bla gjennom designmagasiner og se på modellkjøkkenene i boligforbedring og fliser. Få et godt arbeidskunnskap om de ulike alternativene som er tilgjengelige for deg, og la deg bli inspirert av fagpersoner.

2.

Bestem om du vil at backsplash skal dekke hele kjøkkenet vegger mellom apparater og skap, eller om du fremhever ett eller to arbeidsområder, som bak vasken og komfyren.

3.

Opprett et budsjett. Hvor mye penger du kan bruke vil spille en stor rolle i hvilket materiale du velger. Hvis du bruker gjennomsnittlig mengde av en mellomklasse avkastning, vil du ikke ha råd til en veggmaleri laget av håndmalte fliser eller en glassblokkeringsplattform som krever fjerning og forsterkning av en del av veggen.

4.

Velg ditt materiale. Keramiske fliser er de mest populære, og blant de minst kostbare. Andre valg er laminat for å matche dine tellere, metall eller metalllaminat, polert stein og naturstein.

5.

Respekter din virkelighet. En husholdning med små barn og to arbeidende foreldre er ikke det beste stedet for ekte kobberpanel som ofte må poleres, og et hus fullt av rotete kokker er kanskje ikke det beste stedet for håndmalt veggmalerier på gips, med mindre du installerer glass på toppen av dem.

6.

Velg farge og mønster. En farge som kontrast eller koordinater med benkeplater er den mest tradisjonelle, men det er ingen harde og raske regler. Få et fargehjul fra din lokale oppussing eller malingbutikk hvis du er usikker på hvilke farger som er kule, og hvilke er varme. Hold deg innenfor de samme tonene for det mest polerte utseendet.

Tips og advarsler

 • Gjør en øvelsesvegg. Hvis du har tilgang til et digitalkamera og en fargeskriver, kan du skrive ut fotografier med stor størrelse på flisene dine og tape dem opp for å se om du liker mønsteret du har valgt når det er på veggen.
 • Bruk aldri en entreprenør som ikke er lisensiert og bundet, og alltid få en skriftlig garanti for sitt arbeid
 • Kjøkkenplugger begynte som beskyttelse for de malte veggene bak apparater og vasker. Nå er de like mye en del av kjøkkendesign som apparater og belysning. Enten du velger en backsplash for å installere deg selv eller for en entreprenør å installere, jo mer informasjon du har, jo bedre valg du kan gjøre. Å plukke kjøkkenbacksplashes handler ikke bare om utseende; de er en funksjonell del av kjøkkenet, slik at materialet er like viktig som hvordan det ser ut. Husk også at når du velger en backsplash, må du leve med det for en stund, så ta deg tid.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du gamle gulvbelegg
  Formål med et siltgjerde
  Gjør det selv Asfalt Curbing
  Hvordan lyser jeg Pilotlyset på Gassloggene?
  Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?
  Slik fjerner du teppe for betongfarging
  Kjeller Suite Ideer
  Detalj Master Wood Burning Tips
  Slik går du grønn når du bygger en anlegg
  Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
  Slik installerer du Sticky Back Tile
  Slik borer du et hull i en metallplate
  Slik Refinish Cement Steps
  Hvordan lage en mørtel seng til flis
  Slik bruker og henter selvutjevnende betong
  Materialegenskaper for 416 rustfritt stål
  Tips om flislegging benkeplater
  Hvordan velge kjøkkenskap
  Slik bytter du Skyvedørsdørene
  Slik bruker du GlitsaMax Floor Finish