Hvordan remodel et bad for barn

Hvordan remodel et bad for barn 

1.

Farge - Remodeling et bad for barn gir en flott mulighet til å bli litt kreativ med farge ved å bruke lyse, barnevennlige farger som lyse blues, greener og appelsiner. Ikke gå overbord skjønt; du vil kanskje ha muligheten til å toning ting ned når barna blir eldre. Stikk på vanntett dekaler kan være en enkel måte å legge til morsomme berøringer uten å gjøre permanente endringer også.

2.

Funksjon - Hengelhåndklær på barnevennlig høyde og når du velger bad gulv unngå glatte, skinnende materialer. Keramiske fliser har en tendens til å være mer glatt enn andre alternativer, men hvis du bruker mindre fliser fordi det er brukt mer fugemasse som skaper en sklisikker overflate. Skap og hyller skal også installeres lavere enn det som er mulig, fordi hvis barna ikke kan nå dem, må de balansere på kanten av badekaret eller toalettet for å prøve å gjøre det, som selvfølgelig er en oppskrift på katastrofe.

3.

Lagring - Barn er rotete, så gi dem mange lagringsalternativer. Enkel tilgang til hyller for skitne håndklær og kasserte klær bør bety at badet blir ryddig når det er i bruk.

Hvis du bestemmer deg for å få et bad ombygget i hjemmet ditt spesielt for bruk av den yngre medlemmer av husstanden, det gir deg et annet alternativ - slå master badet til et fantastisk dekadent home spa komplett med dampdusj og badestamp!

Mange familier bestemmer til slutt at det å ha et bad for barna og et annet for de voksne gjør livet enklere. Før du begynner å remodelere et bad spesielt for de yngre medlemmene av husstanden, bør du tenke på hvordan du gjør det både trygt og morsomt. Her er noen tips:

Andre artikkelen

Hvordan kutte Keramisk Tile Without Chipping
Kan du plassere et basseng på toppen av en trekk?
Slik konverterer du tommer inn i millimetre
Slik installerer du et badveggspeil
Hvordan lage et estimat for en mursteinjobb
Hvordan beregne mengden sement som trengs
Hvordan bygge en murstein skorstein i et murstein hus
Dekorative Tre Trim Etterbehandling Prosjekter
Hvordan velge Dusj Wall Covering Material
Hvordan Bytte Kjøkken Skap Dører
Slik installerer du Armstrong Gulv
Hvordan hvitvasking trepaneler
Slik polerer du en betongbord
Slik bytter du en telefonjack i et 40 år gammelt hus
Hvordan identifisere Rock Wool Insulation
Typer Shake Shingle Siding
Slik bruker du en batteridrevet håndborer
Verktøy som brukes til å kutte utkledning av laminatplater
Slik legger du tregulv parallelt med et gulvspjeld
Hvordan Lim Tile