Hvordan man designer kjøkken benkeplater

Hvordan man designer kjøkken benkeplater 

1.

Mål den eksisterende benkeplaten s høyde. En typisk kjøkkenbenke er 36 tommer høy. Noen områder kan være 42 tommer høye hvis de er mer av en bar benkeplate i stedet en matprep benkeplate, men 36 tommer er vanligvis en behagelig høyde der den gjennomsnittlige personen står og forbereder mat. Skriv ned høyden på et stykke papir.

2.

Mål den eksisterende dybden på benkeplaten De fleste kjøkkenskap er 24 tommer dype. Hvis du legger til i typisk 1 til 1,5 tommer overheng for en benkeplate, gjør det den typiske benkeplaten omtrent 25,5 tommer. Dette er en behagelig rekkevidde for de fleste. Dette hvis du har et område som du kan nå fra begge sider, for eksempel på en halvøy eller øyekonfigurasjon.

3.

Tegn den eksisterende benkeplaten på en brikke av papir innenfor de faktiske rommet dimensjoner av kjøkkenet. Dette gir deg en ide om hvor mye plass teltplaten er i ferd med å ta opp.

4.

Besøk ditt lokale kjøkkenutstillingsrom for å finne ut hvilke materialer som er tilgjengelige for en benkeplate. Det viktigste kravet til kjøkkenkrok er evnen til å rengjøres. Du kan bruke slagterblokk eller betongmateriale til benkeplaten din så lenge du bruker en matvesikker forsegler på den. Det blir veldig populært å blande de forskjellige materialene avhengig av bruk og plassering av benken. Rustfritt stål er populært rundt vasker eller nær komfyren for matlaging og skylling. Slakterblokker kan brukes i et prep-område eller hvor du vil ha en varmere følelse av benken. Bruke et enkelt materiale blir gammeldags fordi en rekke materialer bidrar til å bryte det monotone utseendet og fargene som en enkelt benkeplate bringer til kjøkkendesign.

5.

Tegn ut Din ideelle kjøkkenbenk design innenfor selve rommet dimensjoner på et stykke papir. Dette vil visuelt gi deg en ide om du har nok plass til benkeplaten. Et rektangulært rom vil låne seg mer til en halvøy eller kjøkkenkrok type kjøkken. Et firkantet rom som er åpent for et annet rom, gir seg til en øy med en U-formet kjøkkendesign. Størrelsen på rommet er viktig å forstå, så vel som hvordan rommet skal brukes.

Kjøkken benkeplater er den største, mest brukte overflaten i mange boliger. Å designe et kjøkkenbenk krever litt forsiktig å tenke på hvordan du bruker plassen og hva som fungerer best for plassen du har å gjøre med. Husk at kjøkken benkeplater ikke lenger er bare for å forberede mat. De tjener ofte som et hjemmekontor, dataskort, sosialt område og hjemmemeldingssenter.

Andre artikkelen

Standard Lumber Størrelser i USA
Hvordan reparere en industriell betonggulv
Hvordan konverterer jeg et to-tappekran i dusjen?
Old English Brick Colors
Kan du brenne pellets og tre sammen?
Hvordan Remodel en peis med keramiske fliser
Hvordan velge riktig kald sagblad
Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
Arkitektonisk Panel Siding Typer
Hvordan skribere en kabinett til veggen
Hvordan bygge grønne hjem i Arizona
Hvordan skrive en kontrakt for å bygge et hus
Plastic Laminat Countertop Ideas
Drill Press Safety Procedures
Alternative drivstoffkilder for boliger
Utendørs Siding Farger
Slik installerer du en VVS-avløp
Slik legger du 16-tommers flis
Slik rammer du en ståldør
Hvordan overgang mellom fliser og teppe