Hvordan lagre på Lighting Bill

Hvordan lagre på Lighting Bill 

Slik lagrer du innendørsbelysningsregningen.

1.

Start med den enkleste og mest effektive måten å spare på strøm: Slå av lysene når du forlater et rom. Selv om det er bare noen få minutter, slår lyset av, vil det definitivt bruke mindre strøm enn å forlate det, og du vil spare penger. Som en ekstra fordel, vær oppmerksom på at vanlige glødelamper er svært ineffektive for å produsere lys og bare ca 15 prosent av kraften som forbrukes av en glødelampe produserer faktisk lys, resten går til å produsere varme. Så å forlate et glødende lys brenner, slipper du energi mens du legger varme til hjemmet ditt. Dessverre er det ikke nok til å gjøre en forskjell om vinteren, men Det er absolutt ikke en god ide om sommeren.

Tenk på at fluorescerende lys er mer effektive for å skape lys enn glødelamper, men selv her foreslår EPA at det alltid vil være billigere å skru av en fluorescerende pære hvis du er ute av rommet i 15 minutter, og avhengig av hvor mye strømkostnadene i ditt område, i noen områder vil du spare penger etter bare 5 minutter.

3. < / p>

Bruk dimmerbrytere som lar deg justere mengden strøm en lysarmatur bruker. Med en dimmerbryter kan du bestemme hvor mye lys du trenger i et rom og enkelt justere lysnivået ved å skru bryteren opp eller ned når som helst.

4.

Installer programmerbar bytter for å slå av lysene på en forhåndsinnstilt tid, og du trenger aldri å bekymre deg for at noen går i seng eller går på jobb og forlater lysene hele natten eller hele dagen. Som en tilleggsbonus kan du også bruke en programmerbar bryter til Slå litt lys på en forhåndsinnstilt tid, slik at du aldri trenger å komme hjem til et mørkt hus.

5. Plasser gulv- og bordlamper i et hjørne så lett vil gjenspeiler to vegger og ut i rommet, og effektivt lyser det.

6.

Overvei å bruke oppgavelys for å supplere bakgrunnslys i områder der du leser eller skriver. Oppgavebelysning vil tillate deg å konsentrere lyset nøyaktig hvor det er nødvendig, i stedet for å bruke overhead-lys (bakgrunn) for å lyse hele rommet.

7.

Bytt regelmessige glødelamper med CFL s (kompaktlysrør) som bruker 70 til 80 prosent mindre strøm og sist 8 til 10 ganger lenger.

8. støv lyspærer og inventar regelmessig for å tillate dem å generere mest mulig lys.

Hvordan lagre på din utendørs belysning bill

1.

Installer bevegelsesaktiverte sensorlamper som slår på når det er bevegelse i området i motsetning til vanlige flomlys som kontinuerlig bruker strøm og legger til regningen.

2.

Overvei å bruke lavspenningslys eller til og med sollys for å gi utendørs aksent belysning. Lavspenningslys bruker betydelig mindre effekt enn vanlige glødelamper, mens sollysene får strømmen fra solen og vil ikke legge til noe på strømregningen. Moderne sollys lyser i flere timer, og siden de ikke har noen ledninger som forbinder dem, Er veldig tilpasningsdyktig for landskap eller layout.

Selvfølgelig vil vi alle spare penger rundt huset, men mange av oss vet bare hvor du skal begynne. Et gjennomsnittlig nordamerikansk hjem har over 30 lysarmaturer og bruker vanligvis alt fra $150 til $400 per år. Belysningsregningen virker som et godt sted å starte.

Her er noen tips om hvordan du kan kutte belysningsregningen og begynne å spare penger.

Andre artikkelen

Slik fliser en murstein peis surround
Slik bruker du plater til kjøkkenkroner
Hvordan estimere en HVAC jobb
Slik installerer du en moderne termostat
De beste flytende tregulvene DIY
Hvordan lage Porch-kolonner
DIY Planer for å lage Porch Rails
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
DIY Newel Erstatning
Hvordan Kutte Trapp Treads
Hva slags fliser bør brukes til en teller?
Strukturelle Timber Frame Komponenter
Fordelene med kunstig krydder
Forbruksartikler for trearbeid
Slik beregner du belysningsbelastningen for et hus
Gjør det selv Billige Gulvteppe Ideer
Krav til lisensiering for solpaneler
Tile Setter Tools
Hvordan male et Powder Room
Stone Tile Ulemper