Hvordan lage et ventilert røykerom

Hvordan lage et ventilert røykerom 

1.

Bestem en effektiv vei for å installere ventilasjonskanalarbeid fra det foreslåtte røykerommet til utendørs. Denne kanalarbeidet må samle all røykfylt luft i ventilasjonsviften og drive den ut av hjemmet eller bygningen. Dekke alle utvendige ventilasjonsåpninger med fugle-, insekter- og gnagereksikre deksler.

2.

Monter også et friskluftsledningssystem. Du må trekke frisk luft inn i rommet fra en utesugningsventil som tømmes inn i røykerommet, vanligvis på gulvbrettet. Denne friske lufttilførselen må være helt skilt fra andre friske luftkanaler i bygningen.

3.

Monter en eller flere kraftige ventilasjonsflater i taket. Ventilasjonsvifter må kunne tvinge eller skyve røykfylt luft ut av rommet med høy utveksling. 'Sigarettrøyk, som røyk generert ved matlaging, må fjernes fra et sted med høyere hastighet enn en ventilasjonsventilator er i stand til. Vifteffekten er vurdert i CFM eller' kubikkfot per minutt. 'Gjør forskning og kjøp en eller flere vifteenheter vurdert til 200 CFM eller mer.

4.

Gjør forskning på høy-CFM ventilasjonsvifter som også er relativt stille. Vifterlyder er klassifisert i soner. høy CFM-vifter som er klassifisert til seks soner, eller lavere, for roligere drift. Dette problemet er et av dilemmaene for å bygge et røykerom: fansen Det som gjør det beste er ofte så bråkete at de gjør andre aktiviteter, for eksempel å se på tv, vanskelig.

5. Isoler rommet så tett som mulig. Fjern all gips på vegger og tak og installer en plastdampbarriere. Monter en solid dør med sjenerøse gummipakningsisolasjonsstrimler rundt kantene og en god gummi 'feie' nederst på døren.

6.

Test hastigheten på denne luftutvekslingen system grundig før du lukker noen tilgangspunkter i veggene eller kanalarbeidet. Røyk en eller flere sigaretter i rommet. Bruk nesen til en nonsmoker-frivillig til å teste om lukten av sigarettrøyk kan oppdages i andre rom mens du røyker.

Utfør en annen test: Slå på en kraftig lommelykt og sett den i midten av rommet, peker opp, med de andre lysene slått av. Fem minutter etter at du slutter å røyke, bestem visuelt hvor mye røyk som kan samles inn i rommet ved å se på lommelykten. Hvis det fortsatt er mye røyk i rommet, vil røyken bli opplyst av lommelykten. Viften kan ikke fjerne nok luft fra rommet med en rask nok vekselkurs. Oppgrader til en kraftigere CFM-modell, eller legg til en andre eller tredje fan.

8.

Kjør en endelig test på systemet ditt: En time etter slukking av den siste sigaretten , og slå av ventilasjonsviften, ta en ny nonsmoker-frivillig inn i lokalene uten advarsel om hvorfor deres hjelp er nødvendig. Spør ham umiddelbart når han kommer inn i rommet. Hva, hvis noe, lukter han. Hvis han straks sier 'sigarettrøyk', må det gjøres mer arbeid på systemet, inkludert bytte til en høyere CFM-fan eller økende isolasjon.

Ettersom det offentlige stemm mot røyking av sigaretter fortsetter å stige, og så mange samfunn vedtar anti-røyking lover for flere og flere typer innendørs steder - inkludert kontorer og condominium komplekser - kan det være en lovlig måte å bygge et ventilert røykerom røyk innendørs.

Andre artikkelen

Hva trenger du å lage en trebrenner ut av en 55 gal fat?
Utviklet Hardwood Flooring FAQ
Tile Ideer til en Gang
Slik installerer du laminatgulv med fôr
Slik rengjør du rust fra luftbehandlerenheten
Hvordan lage mitt hus gratis
Keramisk gulvflisekrav
Slik legger du flytende gulvbord
Slik installerer du Crown Moldings u0026 Trim Like a Pro
Slik installerer du Sheetrock
Slik fjerner du porselenfliser
ADA-løftehåndtakskrav
Hvordan å formatere en grov åpning bifold dør
Hvordan identifisere asbest i takfliser
Slik reparerer du en House Rafter
Klesvask Closet Layout Ideas
Slik reparerer du oppkjørselen og betongstrinnene
Slik installerer du korkfliser
DIY Oppvarmet flis
Hvordan velge en kjøkkenøye