Hvordan lage en bar fra grunnen av

Hvordan lage en bar fra grunnen av 

Plassering

1.

Identifiser ditt foretrukne sted for linjen, med tanke på plass og tilgjengelighet til eksisterende VVS.

Bestem om du har tilstrekkelig plass til barstoler hvis du håper å skape ekstra sitteplasser for festgjester. Tillat 2 meter i lengderetningen for hver barstol og en 12-tommers overheng for toppen av baren.

p> 3.

Vurder om stilen til linjen du ser er i tråd med plasseringen du har identifisert. Hvis du håper å fange følelsen av en toskansk eiendom for å vise flasker av dine verdifulle viner, vurder om denne stilen vil passe inn i den eksisterende innredningen av rommet.

VVS-problemer

1.

Plasser vasken i nærheten av en tilkobling til eksisterende rørleggerforbindelser hvis det er mulig. Ideelt sett bør vasken være plassert på slutten av telleren for å maksimere plass til festforberedelser.

p> 2.

Identifiser et godt sted å kaste avfallslinjer. I mange tilfeller bør du kunne kjøre linjen gjennom en vegg og knytte seg til en eksisterende drenering på et bad eller vaskerom. våte barer i kjellerne, må du kanskje konsultere en rørlegger om å installere et avløpspumpeanlegg hvis du ikke kan løpe gjennom kjellergulvet.

3.

Tillat installasjon av

Elektriske overvejelser

1.

Lag en komplett liste over alle apparater du planlegger å bruk på den nye linjen. I tillegg til større apparater, for eksempel kjøleskap, oppvaskmaskin og vinkjøler, bør du vurdere å ta med icemakers, blender, cappuccino beslutningstakere og plasma-fjernsyn.

2.

Finn ut om du må legge til en annen krets til sørg for at apparatene ikke overbelaster din nåværende kapasitet. For sikkerhets skyld skal kretser i nærheten av våte stenger også ha grunnfeil i tilfelle av kort.

3.

Beregn antall uttak som trengs for å lett imøtekomme små apparater.

Skap og oppbevaring

1.

Utform en kabinettplan med tilstrekkelig plass til å plassere dine vinglasser, tøffere og ølstein. Du vil kanskje lage en blanding av skap, åpne hyller og stativer for glasset ditt.

2.

Velg kabinetter og benkeplater som passer for rommet der stangen skal å være lokalisert. En bar plassert i ditt store rom som er på daglig offentlig visning, burde beordre høyere kvalitetsprodukter enn en gjemt i hjørnet av kjelleren.

3.

Velg holdbare materialer til Basert på sittegruppe. Veggskudd, stein eller murstein tilbyr eleganse mens du står opp til skummelen av sko når gjestene drar ned fra barstolene.

4.

Undersøk arkitektoniske bjelkehus for gjenvunnet salong eller apotek-brikker som kan gi baren din en særegen følelse. Hvis du finner noe i ditt prisklasse, kan forhandleren til og med være i stand til å veilede deg i ettermontering av brikken for å imøtekomme moderne apparater.

Hvis du elsker å underholde, men finne deg selv lurer på hva du trenger å gjøre for å flytte partiene dine ut av kjøkkenet ditt, kan du vurdere å legge til en bar i hjemmet ditt. Takket være et bredt utvalg av skapstilter på markedet designet spesielt for denne funksjonen, kan du bygge en ultramodern våt bar eller gjenskape en favoritt irsk pub, selv om rommet ditt er begrenset. Nøkkelen til en vellykket bardesign er i planleggingen.

Andre artikkelen

Slik gjenoppretter du kjøkkenbordsplater
Slik dekker du et innvendig hjørne med linoleum
Alternativ til en kjellerfuktighet
Hvordan remodel et bad for å være tilrettelagt for barn
Slik reparerer du en House Rafter
Slik installerer du keramisk flis som har forskjellige tykkelser
Cultured Marble Vs. Granitt
Slik fyller du voids under en betongplate
Hvordan lage Vinyl fliser med keramisk fliser i døråpninger
Ulike jobber i byggingen
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Hvordan lage et sementfond
Hvordan konvertere garasjer til rom
Marmor Dusj Ideer
Hva er de beste måtene å bli med Black Iron Pipe?
Kjøkkenutstyr Sjekkliste
DIY kjøkken teller maling
Formålet med Bidets
Slik borer du et hull i en glassstein
Håndverk Window Trim Styles