Hvordan installere Cedar Gulv på Betong

Hvordan installere Cedar Gulv på Betong 

1.

Dekk hele gulvet med plast. Rull plasten ut på gulvet og overlapp bitene med 12 tommer for å unngå å gi hull. Trim plasten med barberkniven, slik at plasten er tre tommer lenger enn gulvet i hver retning.

2.

Bygg et rammeverk for å støtte en undergulv av kryssfiner å installere din cedar. Plasser en 2 x 4 brett 1/2 tommer vekk fra startveggen. Bor gjennom brettet og inn i betongen med 24-tommers intervaller. Hammer et betonganker i hvert hull og legg til en vaskemaskin og mutter og stram med skruenøkkel. Hit ankeret for å kjøre det under overflaten av brettet. Legg bord i en linje. Klipp som nødvendig for å passe på det siste brettet med saga. Legg en rad med brett hver 24 tommer over gulvet, og avslutt 1/2 tommer fra den endelige veggen.

3.

Sprøytekonstruksjon lim på hvert brett med din caulk pistol. Mål og så kryssfiner. Dekk plankene med kryssfiner, spik hver brikke med en rekke galvaniserte 16d negler drevet gjennom undergulvet og inn i brettene med 24-tommers intervaller. Vedlikehold 1/2-tommers grense rundt omkretsen mellom kryssfiner og vegger.

4.

Sikre sedergulv til kryssfiner med 8 d lyse ferdig negler. Klipp brettene slik at de passer med sirkelsagen. Kjør nagelhodene under gulvflaten med hammer- og neglsettet. Opprettholde et 1/2-tommers mellomrom mellom ferdiggulvet og eksisterende vegger for å muliggjøre ekspansjon og sammentrekning på grunn av fuktighet og temperatur.

Tips og advarsler

< li> Bruk alltid vernebriller og arbeidshansker når du arbeider med strøm og håndverktøy for å unngå skade. Cedargulv vil gi ditt nakne betonggulv et nytt utseende samtidig som du gir en sunnere gangoverflate. Ved å legge til cedargulv til betong vil du øke ditt hjems verdi og energieffektivitet. Installering av cedergulv tar litt tid, et par verktøy og litt kunnskap.

Andre artikkelen

Historiske rehabiliteringsstipendier
Hvordan porselen fliser et bad
Slik installerer du franske dører Åpning til en terrasse i et Cape Cod House
Slik installerer du flis på et partikkelbrett
Slik bruker du merkingsverktøy
Slik skarpe en tegnekniv
Typer Air Nailers
Interiørmalingfarger for et strandhus
Slik legger du på plastfolie
Miljørelaterte tilskudd til staten Illinois
Ideer for å lage et lite bad Seem større
Slik lager du et tregulv for vinyl
Hvordan holde limt tregulv på plass
Hvordan markere flis for døråpninger
Slik installerer du flisbelegg
Hjemmelaget Cinder Block
DIY Garage Epoxy
Slik bruker du RedGard for dusjpanner
Slik reface Peiser
Slik isolerer du veggene til et eksisterende mursteinhjem