Hvordan identifisere Hardwood Timber

Hvordan identifisere Hardwood Timber 

1.

Trykk en fingernål fast i tømmeret og fjern det deretter. Hvis det er et innrykk, er treet et myke. Hvis det ikke er noe inntrykk, er det hardtre.

2.

Undersøk tømmerets farge. De fleste hardtre, som mahogny, er mørke i fargen, mens lettere tre, som furu, er en lys farge. Skrap overflaten av tømmeret med fingeren for å sørge for at det ikke inneholder flekker for å gjøre det som et mørkere hardtre.

3.

Undersøk overflaten med et forstørrelsesglass og se etter små porer som ligner hull eller prikker. Alt løvtømmer har små porer i skogen, mens natteliv ikke gjør det. Et forstørrelsesglass er nødvendig fordi ikke alle treporer er synlige med det blotte øye.

Det er to hovedkategorier av tre: hardved og myke. Som navnet antyder, er hardt tøffere enn myke og inkluderer slike skoger som mahogny, valnøtt, palisander, lønn og elm. Ved er mer mottakelig for riper og riller og inkluderer slike skog som furu, gran, sedertre og gran. Identifisering av tømmer av tømmer av tømmertømmer er en enkel oppgave, gitt at innsiden av treet allerede er eksponert og lett å undersøke. Identifikasjon krever ingen spesialverktøy og er rask å utføre.

Andre artikkelen

Instruksjoner for Shelterlogic Instant Garage
DIY Gulvteppe
Hvordan Design Front Kjøkken
Hvordan betale skatter på et nytt modulært hjem
Slik Tile En Dusj Rimelig
Hvordan bygge en underjordisk bunker
Cultured Marble Vs. Granitt
Slik installerer du liten flise
Strukturelle Timber Frame Komponenter
Slik installerer du laminat
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Hvordan passe tregulv
Hvordan kutte Laminx til størrelse
Slik borer du betong
Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
Slik installerer du Quarter-Round Trim på gulvet
Hvordan måle en dørpinne bredde
Slik bruker du en jambsag
Hvordan Corner Wall Tile
Glassdusj Installasjon