Hvordan bygge eget badskap med lys

Hvordan bygge eget badskap med lys 

1.

Sett gjæringssagen ved 45 grader. Stå de 3 1/2-tommers brikkene på kantene på mittsagen og gjør kantene uten å ta av noe lengde.

2.

Legg brikkene ut på en flat overflate . Lim alle mitered endene. Ta de miterte endene sammen for å lage en kabinettramme, 24-by-24-by-3/4 inch. Legg en stroppklemme rundt rammen og stram. La limet tørke i en time. Ta av stroppen klemmen.

3.

Spre litt lim på enden av de 22 1/2-tommers eikene. Slip dem inn i rammen på kantene, jevnt fordelt på hyllene. Ved hjelp av pinnespikeren, spik hyllene på plass. Spik de miterede hjørnene på skaprammen. Putt alle hullene ved hjelp av tømmer og kittkniv.

4. Miter alle endene av 2-tommers tømmer som ligger flatt på mittsagen til ansiktsrammen. Ikke miste lengde når du miterer.

5. Legg ut de 2 tommers stykkene på en flat overflate. Lim de myke kantene. Legg stroppklemmen rundt ansiktsrammen og stram. La limet tørke i en time. Fjern belteklemmen. Brann pin negler gjennom mitered corners.

6.

Legg den 3 1/2-tommers kabinettrammen over to sawhorses. Kjør en lim lim langs kanten. Legg ansiktsrammen på limen. Plasser ansiktsrammen til kabinettrammen. Spik ansiktsrammen til kabinettrammen. La limet tørke i en time.

7.

Legg kabinettet med 100-sand sandpapir og en sandblokk. Vri skapet opp ned. Kjør en lim lim langs bakkanten. Legg 24-til-24-tommers kryssfiner på limen. Firkant det til rammen og spik det til rammen. Bor et hull i baksiden av kryssfiner ved hjelp av den trådløse boreren og 3/4-tommers spadebit. Bor hullet til venstre eller høyre øverst, avhengig av hvilken side din hobbylys har ledningen festet.

8.

Plasser hobbylyset i overrammen av kabinettet. Senter den og skru den til kabinettrammen med den trådløse boreren og skruene som følger med lyset. Trekk ledningen til lyset gjennom hullet på baksiden av skapet. Skapet er klar til å installeres ved å skru gjennom kabinettets bakside i veggtappene.

Tips og advarsler

 • Kontroller dimensjonene til hobbylyset ditt før du kjøper den. Det er mange forskjellige bredder og lengder. Få den som passer best i en 3 1/2-by-22 1/2-tommers åpning.
 • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med tre.
 • Ved å bruke eik hardwood og et hobbylys, kan du bygge et attraktivt badskapskap. Den er liten nok til å passe nesten hvor som helst, men stor nok til å holde de fleste medisiner og kosmetiske beholdere. Med et smalt hobbylys på innsiden, kan du få litt ekstra lys til å lese etiketter. opp noen små stykker eik og et lys, og bygg et fint skap på en ettermiddag.

  Andre artikkelen

  Hvordan finne en Hardiplank Rep
  Kitchen Counter Topper Fordeler og ulemper
  Hvordan fikse tregulv
  Slik installerer du elektriske veggkontakter og brytere
  Instruksjoner for en arbeidsstyrke Tile Cutter
  Samle vann med en regnfat
  Hvordan å tette hull
  Hvordan lage Folding Knife Sheaths
  Gjør det selv Handicap Access
  Hvordan Caulk Canexel
  Hvordan beregne trappvinkler
  Stucco Veibeskrivelse
  Instruksjoner for å bygge en halvvanns keramisk dusj
  Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
  Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner
  Hvordan lage fliser over Formica
  Installasjon av Blum Clip Top Hengsler
  Ladder Jack Safety
  Hvordan bygge et annet hus på min masse
  Slik installerer du Marble Vanity Topper